FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFUMAȚI - STEAUA

VIDEO Incidente la Afumați » Jurnaliști agresați de ultrașii Stelei: „Jandarmii nu au intervenit”. Ce se poate vedea pe imagini + „scuza” forțelor de ordine

Sursă foto: captură Realitatea Plus +9   FOTO
Sursă foto: captură Realitatea Plus

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 17:50 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 18:15

Ultrașii celor de la CSA Steaua au făcut scandal înaintea meciului cu CS Afumați - returul barajului pentru promovarea în Liga 2.

Conform Realitatea Plus, un reporter și un operator ai televiziunii au fost agresați de fanii steliști. Sursa citată informează că ultrașii l-au udat cu bere pe operator și că au aruncat o petardă în interiorul mașinii jurnaliștilor. Pe site-ul postului TV se precizează și că „jandarmii prezenți la fața locului nu au reacționat”.

Autovehiculul ar fi fost lovit cu pumni și picioare de fanii Stelei, mai notează Realitatea. 

„Se vor lua măsuri legale împotriva celor care au agresat echipa de jurnaliști. Vreau însă să precizez și că echipa de filmare nu avea acreditare pentru a intra în arena sportivă”, a declarat Petru Ursescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Județean Ilfov, pentru sursa citată. 

VIDEO. Ultrașii CSA Steaua agresează doi jurnaliști la stadion

Pe imaginile redate de postul TV se observă cum ziariștii sunt jigniți mai întâi de fanii CSA, care se apropie amenințător de reporteri: „Ce faceți, mă, aici?! De unde sunteți?! Du-te în p**a mea, cu camera ta cu tot!”. Apoi, aceștia lovesc obiectivul operatorului.

Suporterii steliști, interziși la meciul cu CS Afumați

+5 FOTO

Jandarmeria Ilfov a emis un comunicat în urmă cu două zile, în care a anunțat că accesul în jurul arenei va fi permis doar cetățenilor cu buletin de Afumați.

Ultrașii steliști au considerat decizia abuzivă și s-au deplasat în număr mare, peste 600 de persoane. Au fost opriți la aproximativ 200 de metri de stadion, de un dispozitiv impresionant de jandarmi.

La meciul dintre CS Afumați și CSA Steaua pot asista, în mod oficial, 270 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea arenei.

Startul partidei CS Afumați - CSA Steaua nu s-a văzut la TV

Furtuna care s-a abătut asupra Afumațiului a provocat probleme tehnice, informează Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”. Din cauza condițiilor meteo, satelitul nu a putut transmite primele 9 minute ale confruntării.

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

VIDEO Dacia Unirea Brăila a promovat în Liga 2! Florentin Petre a câștigat duelul cu Petre Grigoraș, într-o atmosferă inedită

VIDEO Bătaie generală după barajul de promovare în Liga 2! Golul marcat la ultima fază a pornit o avalanșă de pumni și picioare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
205385333245464
Livi Andrei  •  30 Mai 2021, 23:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hermannstadtul
hermannstadtul  •  30 Mai 2021, 22:48

"adevărații suporteri". ar trebui să-i interzică toate echipele pe stadioanele lor, cum li s-a întâmplat în L4. AFARĂ CU HULIGANII DE PE STADIOANE!

catastrofalynn
catastrofalynn  •  30 Mai 2021, 21:58
Postat de juve pe 30 Mai 2021, 18:25

*** Steaua inseamna CSA!

Nu AS Regal?!?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează