FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Alexa trage concluziile după egalul de la Târgoviște: "Merg pe mâna arbitrului"

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 17:08

Dan Alexa a apreciat egalul formației sale în deplasarea de Târgoviște, 2-2 contra Chindiei.

Înaintea jocului antrenorul Dunării aprecia că dâmbovițenii ar fi avantajați în campionat grației poziției ocupate de președintele Marcel Ghergu în Comitetul Executiv al FRF.

După jocul cu Chindia, 2-2, Alexa a redus tonul chiar dacă ambele goluri ale gazdelor, realizate de Cherchez, au venit în urma unor lovituri de la 11 metri.

”Merg pe mâna arbitrului la cele două faze la care noi am făcut greșeli mari. Este bun și egalul chiar dacă doream să câștigăm. Dacă învingeam la Târgoviște cred că luam o opțiune serioasă asupra promovării”, a punctat Dan Alexa. Dunărea joacă, în ultima etapă a turului, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 12.00, cu Metaloglobus București.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  24 Noiembrie 2017, 16:57

DANE,totul e calculat in favoarea scornicestiului 2,cand isi disputa meciurile,la urma sa stie fluiericii ce sa faca,o RUSINE originala........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează