FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRAGEDIE

Alexandru Iatan a decedat în timpul unui antrenament cu Dunărea Giurgiu! Astăzi fusese împrumutat de la Astra!

Alexandru Iatan, Iatan, deces
Alexandru Iatan, Iatan, deces

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Portarul în vârstă de 19 ani Alexandru Iatan, care a fost împrumutat de Astra la formaţia Dunărea Giurgiu, a decedat, miercuri, pe teren după ce a primit o minge în stomac, în urma unei lovituri de la 11 metri.

"E nemaipomenit ce a fost. Era băiatul în poartă şi a apărat un 11 metri, dar mingea l-a lovit în stomac. S-a ridicat, a mai apărat un 11 metri, a mai parat câteva lovituri, iar în cele din urmă a căzut pe teren. S-au dus medicii la el, dar nu au mai avut ce face.

A venit acum poliţia aici, iar mâine, din câte se pare, o să îi facă şi autopsia să vadă ce s-a întâmplat. Nu îmi explic, pentru că şutul ăla care l-a lovit nu a fost aşa puternic. Cine ştie ce o fi avut. Nici măcar nu a fost lovit în cap sau aşa ceva. Şi băiatul care a tras, Ivaşcu, e distrus", a spus antrenorul celor din Giurgiu, Marin Barbu, pentru NewsIn.

Alexandru Iatan avea 19 ani şi era elev la colegiul Mihai Viteazu din Ploieşti. El era legitimat la gruparea Astra Ploieşti, dar miercuri a fost împrumutat la formaţia din Liga a II-a, Dunărea Giurgiu, până la finalul sezonului pentru a avea şansa să joace mai mult. Jucătorul se afla doar la cel de-al doilea antrenament efectuat cu noua lui echipă.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (115)
 •  04 Septembrie 2009, 22:19

Dumnezeu sa-l ierte...CONDOLEANTE familiei..pakt era un tanar plin de viatza si urma sa se insoare...dar moartea nu te intreaba dak ejti tanar sau batran..:((:((:((:(

 •  04 Septembrie 2009, 16:59

imi pare dau pentru alex d-zeu sa al odihneasca .....sper ca pe lume cealalta va apara lume ade rau ...................ady peretu

 •  04 Septembrie 2009, 16:28

Eram la un biliard cu un prieten knd am vazut la tv stirea! Am ramas inmarmurit! Sincer era un fotbalist fff bun si pt cei care zic ca nu a fost de la minge decesul acestuia, le pot spune ca este posibil! A fi lovit in stomac nu inseamna deces subit... poti avea o hemoragie interna de care nici macar tu sa stii si sa nu te doara deloc iar in 10min sa ,pici'! Imi pare sincer rau si cred k nimic pe lumea asta nu poate linisti sufletul parintilor sai! DIn tot sufletul sincere condoleante acestora!

Vezi toate comentariile (115)
Comentează