FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Fostul stranier de 2,5 milioane de euro vine în Liga 2! S-a înțeles cu Rapid

Alexandru Ioniță I (dreapta), la FC Koln // foto: Imago
Alexandru Ioniță I (dreapta), la FC Koln // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 19:51 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 20:20

Alexandru Ioniță I (31 de ani, atacant) s-ar fi înțeles cu Rapid, echipa clasată pe locul 3 în Liga 2.

În urmă cu o săptămână, UTA a anunțat despărțirea de 6 fotbaliști. Alexandru Ioniță I s-a numărat printre aceștia, dar nu a durat mult pentru ca atacantul să își găsească echipă. Acesta s-ar fi înțeles cu Rapid, susține DigiSport, deși Petrolul i-ar fi oferit un contract mai bun din punct de vedere financiar.

Vândut de Rapid pe 2,5 milioane de euro

Crescut de Rapid, Alexandru Ioniță I a evoluat la echipa din Giulești până în 2010, când a fost transferat de FC Koln în schimbul a 2,5 milioane de euro. Aventura sa în Germania a durat doar doi ani, Ioniță întorcându-se la Rapid în septembrie 2012. A evoluat ulterior pentru Orduspor, AEL Limassol, FC Voluntari, Farul, ASA Târgu Mureș, Aris Limassol, Sportul Snagov și UTA.

În acest sezon, pentru UTA, a adunat 320 de minute în Liga 1, în care nu a înscris vreun gol și nu a oferit vreo pasă decisivă. Are un index InStat de 190, cel mai mic dintre toți jucătorii UT-ei!

9 meciuria jucat Alexandru Ioniță I la FC Koln

VIDEO. Amintiri din sfertul UEFAntastic » Dorin Goian: „Ne-am văzut la IDM la biliard și nici nu ne-am băgat în seamă”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Veste mare pentru Mititelu în ultimele ore din 2020! De azi e oficial

Antrenorul revelației din Liga 2 vrea să meargă până la capăt: „Nu am făcut poze cu clasamentul, știm că putem mai mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
198791188589555
Teodor Hristea  •  01 Ianuarie 2021, 14:42

Nu știu ce caută Herea între cei enumerați de tine. A stat câțiva ani în campionate bunicele, Elveția și Grecia..si a jucat rezonabil.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Ianuarie 2021, 12:14

Cand a fost asta STAR si cand a ajuns la 2,5 mil?

stealesbul
stealesbul  •  01 Ianuarie 2021, 11:44
Postat de Alexandru Nica pe 01 Ianuarie 2021, 02:09

Din păcate, un alt talent irosit, un expirat. La fel ca Herea, Alibec, Budescu, Mitea, frații Costea, prințul Cristea, etc. Plecați din cocina de la noi, cu mentalitatea de "lasă bă că merge și așa", ***i, când au dat de fotbalul de afară, riguros, cu antrenamente serioase și muncă, s-au pierdut și au rămas doar niște nume.

La multi ani ! Remarc explicatia Dvs, foarte concisa si corecta ! As mai aminti un aspect, legat de genul acesta de fotbalisti. In cariera lor de la copii si juniori, li s-a cimwntat certitudinea ca sunt buni cu adevarat, ajung fotbalisti pe m8nca lor ? Dece ? Deoarece, si acum, ca si in trecut, multi coechipieri de-ai lor, la orice nivel, jucau nu pe talent ci pe plasa parintilor in portbagajul antrenorului. Asta e tipic romaneasca. Va dati seama, daca unul de-asta ar prinde un transfer afara ? Coruptia nu poate lipsi din sport, asa cum o intalnim peste tot in ro. Am un prieten care canta in filarmonica. Acolo, coruptia e stransa de gat, merge pana la un punct si apoi conteaza doar meseria ! Daca era asa peste tot, inclusiv la fotbal...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close