FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO EXCLUSIV Alin Stoica dezvăluie la GSP LIVE cum a fost refuzat când a vrut să ajute CSA Steaua: „Lăcătuș a zis că sunt prea bătrân”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 14:12 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 15:54

Invitat în această dimineață la GSP LIVE, Alin Stoica  (42 de ani) a povestit cum a fost refuzat de CSA Steaua.

Crescut la juniorii clubului militar, fiul lui Tudorel Stoica a vrut să joace pentru CSA Steaua când echipa de fotbal a fost reînființată, în 2017. Fostul mijlocaș a vrut să joace pentru roș-albaștri în Liga a 4-a, dar a fost refuzat de antrenorul de atunci, Marius Lăcăuș, fostul coleg al tatălui său.

Tudorel Stoica i-a prezentat scuze fiului, în fața lui Ioanițoaia: „De aceea am și venit în emisiune. Alin, iartă-mă! Îmi pare rău, regret sincer”
PRIETENII LUI OVIDIU
Tudorel Stoica i-a prezentat scuze fiului, în fața lui Ioanițoaia: „De aceea am și venit în emisiune. Alin, iartă-mă! Îmi pare rău, regret sincer”

VIDEO Alin Stoica dezvăluie cum a fost refuzat la începutul proiectului de la CSA Steaua: „Mi-a zis Lăcătuș că sunt prea bătrân”

„Pe Lăcătuș l-am sunat când a început proiectul de la Steaua. Acum 5 ani cred. Avem 36-37 de ani. Am zis «Uite, Lăcă, mi-ar face plăcere... Am crescut lângă tine. Poate vin și eu să joc». 

Mi-a spus «Băi Aline, ai 37 de ani». Adică, la 37 de ani sunt bătrân pentru Liga 4-a unde au început ei? A jucat Pancu la 40 de ani... 

Asta-l doare pe tata ce-l mai rău. Uite și tu, Lăcătuș... Cum să fiu bătrân, Lăcă?”, a spus Alin Stoica la GSP Live.

13 selecțiiare Alin Stoica pentru naționala României

Tudorel Stoica: „Oamenii pe care i-am ajutat nu au vrut să-i mai de o șansă”

Invitat recent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Tudorel Stoica a vorbit despre cum apropiații săi l-au ignorat pe Alin. 

„Nu n-o să înțeleg niciodată de ce oamenii pe care i-am ajutat n-au vrut să mă ajute și să-i mai dea o șansă! Eu sunt un tip foarte credincios, mă închin și seara, și dimineața, sper ca Dumnezeu să dea fiecăruia după sufletul său. Sunt convins că toți vor plăti”, a spus fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni.

De-a lungul carierei, Stoica a jucat la Steaua, Anderlecht, Club Brugge, Siena, FC Național, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina, Wetteren și Chiajna, retrăgându-se în 2015.

50 de partidea bifat fostul mijlocaș în cupele Europene

Citește și: 

Strategia lui Becali e falimentară! » „Mânată” de năravurile patronului, FCSB se îndreaptă către un record negativ istoric

Desemnat „Antrenorul anului” în Ancheta Gazetei, Mircea Lucescu a dezvăluit de ce ar fi refuzat să preia „naționala”: „Atunci am zis că nu o să revin niciodată!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1280495062044188
Liviu Olteanul  •  23 Decembrie 2021, 10:37

"Asta-l doare pe tata ce-l mai rău." Asa a zis Alin "ce-l", cu cratima pusa prost? Sau domnu' ziarist care a scris are studii la fara-frecventa? :))))

semperfidelis
semperfidelis  •  23 Decembrie 2021, 01:16

Imi pare rau sa aud asta.

1947____forumer
1947____forumer  •  22 Decembrie 2021, 21:47
Postat de leu.mr pe 22 Decembrie 2021, 19:11

Bun...dar de ce nu a ales atunci o alta echipa de liga 4 ?

Pt ca e stelist, la fel ca si ta-su. O greseala impardonabila a lui Laca. Inca una, de fapt...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează