FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEPUNCTARE

Alte patru puncte în minus pentru un club din liga secundă: "A murit și speranța"

Foto: Facebook/@fc.olimpia.satu.mare
Foto: Facebook/@fc.olimpia.satu.mare

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 14:08

Încercările disperate ale conducătorilor clubului Olimpia Satu Mare, de pe ultimul loc în Liga 2, de a salva situația dramatică în care se află clubul nu au avut sorți de izbândă.

Sufocați de datorii, în urma litigiilor cu fotbaliștii neplătiți de multe luni, s-au ajuns la o nouă depunctare a grupării. După ce pierduseră opt puncte, anterior, sătmărenii au fost deposedați de alte patru în această săptămână.

Litigiile cu Daniel Anca Trip și  Bogdan Faur nu au putut fi onorate și Olimpia a mai pierdut alte patru puncte ajungând, acum, în clasamentul la zi, la doar 11 puncte.

”Sunt la capătul puterilor. Nu se vede nicio ieșire din această situație. Am muncit degeaba pe teren pentru că pierdem punctele la masa verde. Cred că la Satu Mare a murit și speranța”, a precizat Istvan Merkli, președintele Olimpiei.

În cazul în care ar fi avut toate punctele, Olimpia ar fi fost clasată pe locul 13, la două lungimi în spatele Ripensiei Timișoara și a grupării UTA Arad.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează