FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDAL

Amenințări în stil mafiot în lupta pentru promovare: „Băi, papagal moțat, vrei să-ți arăt că nu mai intri în oraș? V-am prins cu arbitrii la masă!”

Dorinel Munteanu, dreapta FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +22   FOTO
Dorinel Munteanu, dreapta FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 18:57 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 19:52

Auraș Brașoveanu, președintele celor de la Gloria Buzău, a făcut scandal la finalul victoriei obținute în fața Oțelului, scor 1-0, în penultima rundă a play-off-ului ligii secunde.

  • Calcule: Oțelul va promova direct în Liga 1 dacă va obține același rezultat ca Dinamo în ultima rundă. În caz contrar, „câinii” vor reuși „marea evadare”. Conform FRF, principalul criteriu în cazul egalității îl reprezintă punctele obținute în sezonul regular
  • Meciurile din ultima etapă: Oțelul - Unirea Dej și Poli Iași - Dinamo. Detalii AICI!

Meciul de la Buzău a fost marcat de multe incidente. Antrenorii Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea s-au certat pe durata întregii partide, iar în zona vestiarelor s-a lăsat cu strigăte și cu amenințări. 

Prezentarea trofeului pe care-l va primi Farul/FCSB » Numele campioanei, gravat în timp real
PLAY-OFF
Prezentarea trofeului pe care-l va primi Farul/FCSB » Numele campioanei, gravat în timp real

Cristi Munteanu, managerul general de la Oțelul Galați, a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Viorel Flueran. Replica, una violentă, a venit din partea lui Aurel Brașoveanu.

Scandal după Gloria Buzău - Oțelul Galați

„Cristi, de ce nu spui când trimiți arbitrii, le dați masă, le plătiți cazare? Pe asta nu o spui? Lasă că o spun eu, dacă nu o spui tu!

V-am prins cu arbitrii la masă, cu cazare plătită! Pot să o dovedesc oricând. Spune-le pe astea. Vii și te iei de o echipă care și-a urmărit interesul. Vreți să fac dovada că ați plătit? Când plăteai arbitrii, acasă?

Te-am prins la hotel și la masă! Fac dovada pe loc”, a spus Auraș Brașoveanu, potrivit digisport.ro

Amenințări în stil mafiot la Buzău

În acel moment, prin zonă a trecut și Dorinel Munteanu. Brașoveanu a început să strige în direcția lui: „Băi, papagal moțat, dă-i drumul de aici. Vezi că după meci, la Oțelul, m-ai înjurat. Ne vedem la Galați? Vrei să îți arăt că nu mai intri în Galați? Dacă ești șmecher... Eu am fost prost că nu v-am făcut dosar”. 

VIDEO. Scandal pe teren după Gloria Buzău - Oțelul Galați 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Antrenorul din SuperLiga are contractul pregătit: „Deja i-am propus”

Veste uriașă pentru Dinamo » Ce se întâmplă cu planul de reorganizare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
inshallah
inshallah  •  18 Mai 2023, 15:23

asemena personaje...presedinte care ameninta in stil mafiot, antrenor care simuleaza... Teribil de gretos

magic4ever
magic4ever  •  18 Mai 2023, 11:38

Astia de la Galati umbla la arbitrii,au tot fost ajutati sezonul asta...

johny2003
johny2003  •  17 Mai 2023, 23:28
Postat de Dark_Angel pe 17 Mai 2023, 21:07

Ole, ole, Buzaul promoveaza in Superliga. Brasoveanu asta trebuia sa ii reclame pe aia de la galatiu. nici nu trebuia sa stea pe ganduri. Nu joaca nimic si vin si fac scandal la Buzau. ce tupeu pe galatenii astia mici.

Te da Talpan in judecata ca esti buzoian de mic!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează