FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Amical de gală la Ploiești! Petrolul joacă sâmbătă cu Rapid pe "Ilie Oană"

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 16:43

Petrolul a încheiat cantonamentul efectuat în Slovenia și a intrat acasă, la Ploiești, în linia dreaptă a pregătirilor viitorului sezon de eșalon secund.

Suporterii echipei ploieștene vor avea ocazia să vadă la lucru noua formație petrolistă cu ocazia unui amical de gală.

”Lupii galbeni” vor juca, sâmbătă seara, pe stadionul Ilie Oană, cu o altă echipă cu un uriaș capital de simpatie, Rapid București. Meciul dintre cele două formații se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

Tichetele pentru accesul la meci vor fi puse în vânzare de mâine la casele stadionului Ilie Oană la următoarele prețuri: 5 lei, la Peluze, şi de 10 lei la Tribuna 0, Tribuna I şi Tribuna II, abonamentele emise pentru sezonul 2018-2019 fiind valabile şi pentru această întâlnire.

petrolul 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  29 Iulie 2018, 17:04

a castigat echipa gazda cu 1-0.

10209813354841598
Bogdan Paun  •  25 Iulie 2018, 08:38

Un poster "vintage" pentru un Derby "vintage" intre doua echipe de esenta tare... O rivalitate frumoasa intr-un peisaj fotbalistic contemporan destul de fad... Sper ca stadionul sa fie plin si suporterii ambelor echipe sa se bucure de acest eveniment... HAI PETROLUL!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează