FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

Ana Maria Prodan, preşedinte la Buftea :D

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2009 00:00

Aproape sigur, divizionara B CS Buftea va avea ca preşedinte o femeie, nimeni alta decît impresarul Ana Maria Prodan, care îl va avea alături pe soţul său, Laurenţiu Reghecampf.

"Discuţiile sînt foarte avansate, iar schema este clară, Ana Maria va fi preşedinte, antrenor îl vom numi pe Cristian Ţermure, pentru ca eu să îi ajut în calitate de consilier al primarului din Buftea", ne-a declarat jucătorul lui Kaiserslautern. Reghe şi Ana Maria şi-au dorit iniţial să se implice la FCM Tîrgovişte, doar că nu au ajuns la o înţelegere cu patronul Ghiorghi Zotic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  06 Septembrie 2009, 21:55

D-na Ana Maria Prodan ar fi bine sa discutati cu finul dvs DONCU ADRIAN sa nu va mai pateze numele si sa nu mai insele oamenii cu acest asa zis restaurant pe care il manageriaza....este o persoana de nimic si va face de rusine, ar fi bine sa ii dati un sfat din postura dvs de om de afaceri si sa ii spuneti ca faptul ca fura de la oameni nu o sa ii aduca succes in afaceri. DONCU ADRIAN este un om de nimic si va face de rusine. La fel si prietena lui EMA UTA !!! rusine sa le fie !

 •  15 Ianuarie 2009, 01:43

Doamne! ce urata e! Mai bine ar sta ascusa pe undeva.

 •  14 Ianuarie 2009, 23:13

daca si femeile ajung presedinti la cluburi de fotbal, n-am ce zice, rau s-a ajuns. in loc sa-si vada lungul nasului si sa se bage la sporturile pentru femei se baga si la sporturile pentru barbati. rau, foarte rau am ajuns!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează