FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Certată cu Gigi Becali, Anamaria Prodan surprinde: „Aș investi la CSA Steaua!”

Anamaria Prodan spune că ar fi dispusă să investească la CSA Steaua / foto: GSP +49   FOTO
Anamaria Prodan spune că ar fi dispusă să investească la CSA Steaua / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 21:33 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 21:50

Agentul Anamaria Prodan (48 de ani) a făcut o afirmație interesantă: spune că ar fi oricând dispusă să investească la CSA Steaua.

Prezentă la un eveniment, Anamaria Prodan a fost întrebată: „Ai investi la CSA Steaua?”

Da, normal. De ce sa nu investeşti? Investeşti oriunde se poate face performanţă. Acolo este o problemă numai pentru faptul că ești din Liga 2, iar pe urmă ce faci? Că nu mai ai voie să investeşti tu. Şi trebuie să ai pe cineva”, a declarat Anamaria Prodan, conform TV Telekom Sport

CSA Steaua, fără drept de promovare în Liga 1

CSA Steaua nu a demarat nicio procedură de a schimba forma de organizare și de a trece din drept public în drept privat, astfel că nu va putea să fie primită în Liga 1 în vara lui 2022, în cazul în care va termina pe unul dintre primele două locuri ale ligii secunde în campionatul următor. 

Clubul nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor, chiar dacă se va clasa pe unul dintre primele două locuri.

+45 FOTO

Anamaria Prodan, conflict deschis cu Gigi Becali 

Deși în trecut era o apropiată Gigi Becali, Anamaria Prodan a întrerupt orice legătură cu finanțatorul de la FCSB: „Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri. A încercat doar să facă rău”, a explicat Anamaria Prodan la GSP Live, în vara acestui an.

Tot anul acesta, Anamaria Prodan s-a contrat dur cu Gigi Becali în spațiul public, într-un scandal generat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Jigniri și acuze dure au fost aruncat de ambele părți, iar relația de prietenie dintre cei doi s-a prăbușit brusc.

Mai mult, impresarul spune că i-a blocat numărul de telefon lui Gigi Becali, astfel încât să nu îi mai contacteze familia.

Citește și alte știri de actualitate: 

Ilie Dumitrescu, bulversat înainte de Germania - România: „Nu cred că am mai văzut așa ceva vreodată!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
azalkmar
azalkmar  •  08 Octombrie 2021, 17:51

Faliment scrie pe clubul unde merge femeia ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iri_
iri_  •  08 Octombrie 2021, 16:26
Postat de Adi Munteanu pe 08 Octombrie 2021, 15:23

În România nu avem investitori. Avem CREDITORI. Și asta când a venit la Sibiu a împrumutat clubul cu 180000 de euro pe care i-a prit înapoi când a plecat. HALAL INVESTITOARE.

Si iti dai seama, nici nu era ea investitoarea/creditoarea, chipurile, era RE BE CA :))))) noul val de investitori in fotbalul din Romania: Adrian jr ***, Patrick Borcica si RE BE CA :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

662835230489631
Adi Munteanu  •  08 Octombrie 2021, 15:23

În România nu avem investitori. Avem CREDITORI. Și asta când a venit la Sibiu a împrumutat clubul cu 180000 de euro pe care i-a prit înapoi când a plecat. HALAL INVESTITOARE.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează