FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Anamaria Prodan își numește toți oamenii la Rapid! Înainte de Dan Alexa, giuleștenii au semnat cu un alt apropiat al impresarei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 12:20

După demiterea lui Daniel Pancu, conducerea Rapidului a ajuns repede la o soluție pentru banca tehnică. Antrenorul asupra căruia s-au oprit șefii giuleștenilor e Dan Alexa. De fapt, numirea acestuia a fost determinată de insistențele agentului pe care Alexa îl are, Anamaria Prodan.

Mai mult, influența Anamariei Prodan e tot mai mare în cadrul clubului Rapid. Ieri, gruparea giuleșteană a anunțat oficial că l-a cooptat pe Ion Manu, fost portar, cu 290 de meciuri în tricoul Rapidului. Acesta e și el impresariat de Anamaria Prodan, cea care l-a reprezentat în litigiul pe care Manu l-a avut cu Dunărea Călărași. Ion Manu a fost numit ieri antrenor cu portarii al Centrului de performanță Rapid.

Anamaria Prodan își numește toți oamenii la Rapid! Înainte de Dan Alexa, giuleștenii au semnat cu un alt apropiat al impresarei


În cadrul conferinței de presă în care Alexa a fost prezentat oficial astăzi, „Chirurgul” și Ovidiu Burcă, președintele alb-vișiniilor, au negat o posibilă influență pe care ar putea s-o aibă Anamaria Prodan la echipă:

„Ea este impresarul meu. S-a discutat foarte mult despre subiectul acesta, e unul foarte ușor de abordat. Anamaria e doar managerul meu, s-a uitat doar pe contract” - Dan Alexa

„Pe parcursul acestui timp, am lucrat cu toți impresarii. Noi identificăm jucătorii, și de-abia apoi știm impresarii lor. Noi nu avem impresari de casă. Un club serios așa procedează, identifică fotbaliștii prima dată” - Ovidiu Burcă

Lovitură de box în curtea stadionului

Și în cazul Dan Alexa, Ana e impresarul lui. A circulat informația, pe care amândoi au negat-o, că lovitura de box îi fusese aplicată lui Dan pe fondul unei crize de gelozie. Nevasta lui Reghecampf ar fi ajuns la stadion inopinat și s-ar fi enervat când a observat că pe Alexa îl aștepta în parcare o altă femeie.

„Poate terminăm odată discuțiile astea! Alexa nu este amantul meu! Nu am avut relații cu Dan Alexa. Cum n-am avut cu antrenorii sau jucătorii pe care i-am manageriat”, spunea impresarul într-un interviu pentru GSP.

Anamaria Prodan: „Alexa este pentru mine este sufletul meu”

Fostul mijlocaș poreclit „Chirurgul” din cauza stilului extrem de dur a pornit sezonul acesta ca „principal” la Giurgiu, însă a pierdut postul și din cauza rezultatelor, și din pricina unui episod în care Anamaria Prodan i-a tras un pumn la stadionul din Giurgiu, după finalul unei partide. Soția lui Regheampf i-a făcut și-o caracterizare antrenorului pe care-l reprezintă.

„El pentru mine este sufletul meu, el a ascultat de mine de la A la Z și a avut o creștere foarte mare, inclusiv mediatică. Creștere profesională și sufletească așa cum îl visam și cum îl visez pentru antrenorii mei. Faptul că Dan a divorțat, cum au divorțat mulți din jucătorii și antrenori mei, dar pe care i-am ajutat cu avocați... 

Au apărut toate nebuniile în presă și am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez. N-am făcut-o... Eram prea mare. Mă distram, râdeam, dar a început să mă deranjeze foarte tare. Relația mea cu Alexa este mult mai puternică acum”, mai spunea Ana pentru GSP.

La numai 40 de ani, Dan are o experiență vastă și ciudată în antrenorat: a promovat de trei ori și a retrogradat de patru ori! Le-a urcat din „B” în „A” pe: Poli Timișoara, Rapid, Dunărea Călărași. Le-a băgat în „B” pe: Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Chiajna, ASA Târgu Mureș. Nu la toate a bifat sezoane întregi, dar „a participat"” la retrogradare de fiecare dată.

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
2457921934218538
Constantin Nica  •  11 Martie 2020, 18:22
Postat de Ovidiu Pop pe 11 Martie 2020, 13:27

100% deacord cu tine. Dar sti cum este cu "ziaristi" astia. Au nevoie de nume ca sa vanda pseudo ziarul lor. La Steaua Bucuresti care are tot ceea ce tine de Steaua Bucuresti echipa infintata in 1947 ei ii zic ca este defapt alta dar la Fc R care NU ARE NIMIC SA POATE DOVEDI CA AR FI acel Rapid care a intrat in faliment in 2016 ii zic Rapid in sus Rapid in jos. Asta e, in Romania orice este posibil.

Cum dracu’ se găsesc susținătorii ăștia agramați ai echipei cu consoane sa comenteze despre Rapid? Vedeți-va de *** vostru, interesați-va unde se vinde mai bine ***.... astea trebuie sa fie prioritățile voastre. Și, la toate astea, chiar n-aveți nevoie de gramatica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2940229742706016
Ana Paris  •  11 Martie 2020, 18:01

Ce tot o bagati in seama pe babaciunea Asta penibila

1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Martie 2020, 16:15

De ce tot insistati cu povestea aceea cu pumnul ?? Doar nu credeti ca Prodanca, sau Alexa, vor recunoaste vreodata motivul real pentru care impresara i-a aplicat acea corectie !! Important este cee ce crede opinia publica, respectiv faptul ca “doamna” i-a aplicat un pumn in plina figura antrenorului din gelozie !! Restul sunt doar justificari penibile ale celor doi !! Punct si de la capat !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează