FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV Luana Rednic i-a găsit echipă fostului jucător al lui Dinamo: „Cred cu adevărat în proiectul de aici”

Andrei Blejdea, alături de Luana Rednic
Andrei Blejdea, alături de Luana Rednic

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 06:45 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 07:01

Ultima oară la U Cluj, fostul dinamovist Andrei Blejdea s-a transferat la o altă echipă cu pretenții din Liga 2. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a bătut palma cu Hermannstadt, într-o mutare realizată prin intermediul Luanei, fiica lui Mircea Rednic.

Fostul jucător al lui Dinamo, care a prins 12 meciuri în Ștefan cel Mare în prima parte a lui 2021, s-a despărțit recent de U Cluj, însă n-a rămas pentru mult timp șomer. Impresariat mai nou de Luana Rednic, Blejdea a ajuns la Hermannstadt, unde va lupta pentru promovarea în Liga 1.

Imediat după ce a bătut palma cu noua echipă, Andrei Blejdea a vorbit despre planurile pe care le are la Sibiu, dezvăluind și că e pentru prima oară în ultimii cinci ani când colaborează cu un agent.

Andrei Blejdea a semnat cu Hermannstadt: „Cred cu adevărat în proiectul de aici”

Sunt fericit și mândru că am ajuns la Hermanstadt, un proiect frumos, în care cred cu adevărat! De 5 ani, de când m-am întors în România, nu am lucrat cu absolut niciun impresar, însă de data aceasta Luana Rednic și Horia Crișan sunt cei care m-au ajutat și le mulțumesc! 

Le mulțumesc mult și lui Dani Coman și antrenorului Marius Măldărășanu pentru încrederea pe care mi-au arătat-o, dar important e să mulțumesc pe teren! 

Lupta la promovare este foarte strânsă, un an de totul sau nimic pentru Hermanstadt, iar obiectivul meu personal e sa terminam pe primul loc, nu pe locul 2!”, a declarat Blejdea la scurt timp după ce a semnat contractul, contactat de GSP.ro. 

3 goluriîn 16 meciuri a reușit Blejdea în tricoul lui U Cluj

Blejdea plecase de la U Cluj la finalul anului trecut

Blejdea se despărțise recent de Universitatea Cluj „Ultima zi din 2021 a fost și ultima mea zi in tricoul lui U! Nu a fost decizia mea, însă e o decizie pe care trebuie sa o respect! Mulțumesc tuturor ce au legătura cu acest club minunat!”, a punctat Andrei Blejdea după despărțirea de „Șepcile Roșii”. 

Citește și alte știri de actualitate:

Farul, gata să vândă un jucător » Tatăl lui a dat primele detalii: „Merge în Vest”

CFR Cluj a impresionat Europa! Clasamentul în care campioana e pe primul loc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  11 Ianuarie 2022, 13:03
Postat de dumitru82drugan pe 11 Ianuarie 2022, 10:14

Luana ia banii jucatorului din primele salarii pe tot contractul asa a invatat o taticul ei ! Dupa daca jucatorul pleaca nu pierde nimic ! Asa a facut si la echipele unde antrena strambul lua banii pe tot contractul in primele 2/3 luni si apoi Rednic il dedea afara si aducea altul in acelas mod !

Aaaaa, gata mai! S-a elucidat si cazul asta. De acum putem dormi linistiti. Ne-a luminat mitica82drugan. Si cand te gandesti ca era asa de simplu. Dar numai o minte atat de sclipitoare putea vedea purul adevar. Multumim din suflet mitica82 drugan!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Ianuarie 2022, 10:14

Luana ia banii jucatorului din primele salarii pe tot contractul asa a invatat o taticul ei ! Dupa daca jucatorul pleaca nu pierde nimic ! Asa a facut si la echipele unde antrena strambul lua banii pe tot contractul in primele 2/3 luni si apoi Rednic il dedea afara si aducea altul in acelas mod !

vaccinist_de_mic
vaccinist_de_mic  •  11 Ianuarie 2022, 09:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează