FOTBAL  »  LIGA 2  »  COVID-19

Andrei Marc reacționează după ce a fost diagnosticat cu coronavirus: „Dacă nu mă omoară virusul, mă omoară plictiseala”

Andrei Marc a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus
Andrei Marc a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 19:22 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 19:51

Andrei Marc, 27 de ani, fundașul Concordiei Chiajna, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus și a relatat experiența trăită în spital, unde se află internat de 5 zile.

  • CONTEXT: Concordia Chiajna, echipa antrenată de Florin Bratu, s-a reunit pentru a pregăti reluarea sezonului din Liga 2, programată pentru 22 august, dar s-a lovit de o problemă: doi jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre Andrei Marc (27 de ani) și Ionuț Biceanu (26 de ani)

"Mă simt foarte bine. Am avut luni o durere de cap şi atât. Am făcut două teste, iar la al treilea am ieşit pozitiv. Primesc la 12 ore un antibiotic şi un paracetamol. M-au sunat foşti colegi care nu prea credeau în acest virus şi acum au început să creadă.

Sincer, e plictisitor să stai în spital, nu prea ai ce face. Nu ai voie să ieşi nicăieri. Sincer, coronavirusul este real, că stau de 5 zile în spital. Dacă nu mă omoară virusul, mă omoară plictiseala”, a spus Andrei Marc, potrivit AntenaSport

  • Andrei Marc a jucat de-a lungul carierei la Ceahlăul, Dinamo, Șanliurfaspor, Chiajna și FCSB. În acest sezon a bifat doar două meciuri, la FCSB, club la care a fost legitimat o lună. A revenit în septembrie la Chiajna, iar clubul din Ilfov nu l-a mai dorit și nu l-a folosit.

Andrei Marc și Ionuț Biceanu, primii fotbaliști români care au COVID-19

„La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieșit că ar fi avut virusul și am repetat testele miercuri. Acolo au fost testați pozitiv Marc și Biceanu. Acum echipa e in izolare o săptămână, după care vom face din nou testele”, a declarat Cristi Tănase, președintele Chiajnei, potrivit ziare.com. 

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Primii fotbaliști români testați pozitiv cu coronavirus! Reacția antrenorului și a președintelui: „N-am apucat să stăm împreună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează