FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

Antrenor-surpriză la UTA, după plecarea lui Falub: miză pe un debutant

Cristi Todea a evoluat pentru UTA între 1997 și 2002 și între 2007 și 2009 // FOTO: Gazeta Sporturilor
Cristi Todea a evoluat pentru UTA între 1997 și 2002 și între 2007 și 2009 // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 17:13

Rămași fără antrenor după plecarea surprinzătoare a lui Adrian Falub, oficialii lui UTA Arad s-au reorientat rapid, numindu-l pe fostul jucător Cristi Todea (38 de ani) pe banca tehnică a echipei. El va fi la prima experiență ca "principal" a carierei. 

Secund la Arad în ultimii doi ani, Todea, jucător emblematic al echipei roș-albe, va fi ajutat de Sorin Botiș și Cristi Păcurar.

"Eram sigur că acest moment se va produce într-o criză de rezultate, până la urmă așa și era normal, pentru că înaintea mea au fost antrenori cu experiență, cu rezultate, de la care am avut ce învăța. Le mulțumesc pe această cale. Am încercat să iau de la toți lucrurile bune, dar mi-ar plăcea să am propriul meu stil.

”Nu am discutat despre obiectivul de viitor, lucrurile s-au în tâmplat cu rapiditate uluitoare. Pentru noi cel mai important obiectiv e primul meci: vrem trei puncte la Satu Mare! După aceea, vedem ce se întâmplă, discutăm de alte aspecte de săptămâna viitoare. Va trebui multă muncă, sacrificii, să ne implicăm cu toții pentru a avea rezultate. Au venit în vară jucători peste nivelul ligii a doua și majoritatea ne vedeam promovați. Lucrurile au demonstrat că situația e altfel, dar avem un lot bun, cu care putem să ne batem cu orice echipă din liga a doua, a declarat Todea, conform site-ului oficial al echipei arădene. 

După opt etape, arădenii se află doar pe locul 13, cu nouă puncte

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează