FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA MIOVENI

Antrenorul Ion Moldovan a demisionat

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Ion Moldovan, si-a anuntat marti demisia din aceasta functie, invocand motive personale, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt numai si numai motive personale, pe care nu am sa le dezvalui. Nu vreau sa se faca nicio speculatie pe aceasta tema, decizia mi-a apartinut in totalitate. Nu mai sunt sanse de intoarcere, problemele mele necesita o rezolvare de mai lunga durata", a declarat marti, pentru NewsIn, Ion Moldovan.

Tehnicianul a dezmintit faptul ca ar fi fost supus unor presiuni din partea lui Gigi Netoiu si a directorului tehnic Florin Marin. "Atat relatia cu Gigi Netoiu, cat si cea cu Florin Marin au fost bune. Nu din cauza lor am plecat de la Dacia", a tinut sa precizeze Ion Moldovan.

Antrenorul a mai precizat ca s-a inteles deja cu primarul Georgescu si cu presedintele Tutala in privinta plecarii. "Ne-am multumit reciproc pentru colaborarea pe care am avut-o, pentru performanta unica in istoria clubului, dar viata merge mai departe. De oriunde ai pleca iti pare rau, mai ales dupa promovarea in prima liga. Le-am spus si baietilor, atunci cand mi-am luat la revedere de la ei, ca sper sa-mi dea posibilitatea sa ma bucur si eu indirect de rezultatele pozitive pe care le vor avea. M-am atasat de ei, de oras, dar sunt momente in care trebuie sa iti vezi si de viata", a marturisit Moldovan.

Ion Moldovan a venit in aprilie 2007 la Dacia Mioveni, echipa cu care a promovat in Liga I.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează