LIGA 2  ·  RAPID

Anunț prăpăstios în privința Rapidului: „Angelescu se retrage, adevăratul patron era Tudorache” » EXCLUSIV Replica acționarului majoritar

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Articol de - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 14:05 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 15:34

Dumitru Tudor (69 de ani), unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, a postat pe Facebook un anunț prin care susține că Victor Angelescu (35), patronul Rapidului, s-ar putea retrage după ce Daniel Tudorache a pierdut alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Contactat de GSP, Angelescu infirmă. 

Impresarul este convins că actualul patron al Rapidului va renunța la pachetul majoritar și va ceda echipa, nemaiavând bani să investească la un club care își dorește promovarea în Liga 1. Acesta spune că marea majoritate a banilor investiți la clubul din Giulești au fost dați de fostul primar, Daniel Tudorache, din banii Primăriei Sectorului 1.

Dragii mei rapidişti, din surse sigure, aşa-zisul patron al Rapidului a dat sfoară în ţară că vrea să se retragă. Acum mult timp am scris că acest băiat este băgat în faţă de alţii. Adevăratul patron a fost primarul Tudorache, care a ţinut Rapidul prin sponsorizări şi cu banii din primărie. Dar dacă nu a câştigat alegerile, omul nu mai are posibilităţi şi asa zisul patron a intrat în panică, pentru că trebuie bani la un club de talia Rapidului. E foarte, foarte greu în această situaţie să vină cineva să bage bani la Rapid.
Dumitru Tudor, pe Facebook

Replica lui Angelescu: „Nu a existat niciun ban venit de la Primăria Sectorului 1”

Contactat de GSP pentru a comenta spusele lui Dumitru Tudor, Angelescu a infirmat și a făcut câteva precizări legate de banii investiți la Rapid până acum: „Nu știu cine este Dumitru Tudor și ce a spus el. Tot ce pot să vă spun este că nu a existat niciun ban venit de la Primăria Sectorului 1 sau de la domnul Daniel Tudorache. Într-adevăr, fostul primar a pus bazele proiectului și ne-a pus în contact cu câțiva sponsori, dar nimic mai mult”.

Legat de schimbarea conducerii administrației Sectorului 1, patronul Rapidului a declarat că aceasta nu afectează clubul giuleștean și că s-ar bucura să existe o bună colaborare cu noul primar: „Nu intenționez să vând acțiuni. Noi avem 50%. Poate ceilalți vor să vândă, dar chiar nu cred. Mergem mai departe cu acest proiect. M-aș bucura ca doamna Clotilde Armand să investească măcar 1 ron în fotbalul juvenil, pentru că asta ar însemna că dumneaei ar da cu un ron mai mult decât am primit până acum”.

Citește mai multe știri din Liga 2:„Te omor în numele copilului meu”. De ce nu fac oamenii loc unei ambulanțe care vine pentru altcineva?
Libertatea
Comentarii (25)
standart  •  14 Octombrie 2020, 22:06

Și marmota ce zicea?

5abie.spintecatoru  •  14 Octombrie 2020, 20:50
Postat de emil1986 pe 14 Octombrie 2020, 18:25

Toata lumea stia ca FC R, clona PSD-ista, era finanta din bani de la buget, iar Tudorache era adevaratul patron. Aceasta clona sta cu mana intinsa la banii statului, asa cum a stat si decedata rapid. *** praful s-a ales! :)))

Bă *** ,citește! Te bagi așa ca miezu’ in zeama .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986  •  14 Octombrie 2020, 18:25

Toata lumea stia ca FC R, clona PSD-ista, era finanta din bani de la buget, iar Tudorache era adevaratul patron. Aceasta clona sta cu mana intinsa la banii statului, asa cum a stat si decedata rapid. *** praful s-a ales! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Handbal M, CM 2021
Cehia - Chile
Digi 2
16:30 Handbal M, CM 2021
Coreea de Sud - Rusia
Digi 4
17:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iași - FC Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Slovenia - Belarus
Digi 2
19:00 Handbal M, CM 2021
Suedia - Egipt
Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Handbal M, CM 2021
Norvegia - Austria
Digi 3
21:30 Handbal M, CM 2021
Islanda - Maroc
Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A
Cagliari - AC Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Arsenal - Newcastle
Eurosport
Program TV complet
Liga 1