FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL GALAȚI

Apel disperat al Galațiului! » Cristi Munteanu a răbufnit: ”Ne taie apa, curentul, tot. Mi-e teamă să nu fie finalul”

Articol de - Publicat joi, 08 octombrie 2015 18:32

Situația la Oțelul Galați, fosta campioană a României în 2011 și cîștigătoare a Supercupei României, tinde să devină dramatică.

Echipa trăiește de pe o zi pe alta, n-are bani de apă, de curent. "Nici de un sandwich! Fac un ultim apel disperat, altfel se va ajunge la dispariție. Am încercat să fac totul, n-am fugit ca un laș, dar nu se mai poate. Ne taie apa, curentul, bani nu mai sînt, de nicăieri, factorii locali nu ajută Oțelul, o grupare de tradiție, nimeni nu vrea să vină lîngă echipă. Mă lupt de 3-4 luni, degeaba, în zadar. Mi-e teamă că finalul e aproape. Galațiul n-ar merita un astfel de deznodămînt. Are un centru de juniori de calitate, drept dovadă Sefer care dă goluri la 15 ani, plus alți tineri de mare viitor", a comentat Cristi Munteanu, managerul sportiv al dunărenilor, pentru GSP.RO.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
sanatate
sanatate  •  09 Octombrie 2015, 02:34

Jafu asta de CristiMunteanu nu mai are ce fura si acuma plange . Cand a adus portaru ala de culoare ia platit biletul de avion 4500 euro . Din banii jucatorilor de pe amenzi, ia dus la restaurant la nevastasa si l-ea dat o portie de ordef la 2 persoane de 2600 de euro . Oameni ca asta au adus Otelul unde e acuma...

gest
gest  •  09 Octombrie 2015, 02:04

Cum dreq ma .. nu e primar acelasi Stan care a dus echipa in CL ? .. acum de ce nu ar ajuta macar putin ..cat pentru supravietuire..? Ciudat .. Ca doar asa a castigat alegerile . cu echipa .. !

10206088110775210
Enver Hoxha  •  08 Octombrie 2015, 19:58

Ăsta nu trebuia să fie în puşcărie?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează