FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - BISTRIŢA 1-0

Aradul acuză furios arbitrajul lui Flavius Roşu din meciul cu Bistriţa: ”Ne-au masacrat!”

Foto: Bogdan Samoilenco (Arad)
Foto: Bogdan Samoilenco (Arad)

Articol de , - Publicat duminica, 20 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2013 21:58

UTA a obţinut prima victorie a sezonului, dar antrenorul Eugen Trică e mînios din cauza prestaţiei arbitrului timişorean şi-l imploră pe şeful CCA să ia măsuri dure. Galeria gazdelor a vrut să sară pe teren!

"Se va ajunge la o tragedie! Alexandru Deaconu, te implor să iei măsuri cu aceşti arbitri care-şi bat joc de noi. Altfel, lucrurile vor scăpa de sub control!". E declaraţia oferită ieri de antrenorul UTA, Eugen Trică, după prima victorie a sezonului, 1-0 acasă cu liderul Gloria Bistriţa, gol semnat de Sălăjan (22).

Dar succesul "lanternei" din B2 a venit la capătul unui meci foarte tensionat: arădenii au vrut să iasă de pe gazon, iar galeria gazdelor a fost oprită cu greu să nu invadeze terenul spre a se răfui cu brigada de arbitri!

"Gol anulat, 11 m refuzat, eliminare aiurea: toate pro-Gloria!"

"Centralul" timişorean Flavius Roşu a făcut vraişte partida de pe arena "Francisc Neuman", se revoltă arădenii.

Trei decizii eronate, toate împotriva celor de la UTA, au inflamat atmosfera:
- la 0-0, a anulat neregulamentar un gol al gazdelor, marcat de Ţabără, pe motiv de ofsaid;
- a refuzat un penalty arădenilor şi o eliminare a bistriţeanului Chibulcutean (min. 65);
- a dictat corect 11 m pentru Gloria, dar i-a dat roşu nejustificat lui Neagu de la UTA (min. 71).

"Nu am văzut nici o fază litigioasă. Nu comentez arbitrajul. A fost prestaţia care a fost, o să vedem dacă a avut sau nu dreptate" (Cristian Coroian, director tehnic Bistriţa)

"M-am bucurat pentru victoria asta de parcă am luat Liga Campionilor. Arbitrii ne-au curăţat şi cu Bihorul, şi cu Tg. Mureş, acum ne-au călcat în picioare! Am trimis DVD-urile la CCA, dar nu există nici o reacţie" ( Adrian Marţian, patron UTA)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 Octombrie 2013, 11:23

Deci ,la un arbitru timisorean,cam ignorat in ultimul timp,vin doi observatori din Resita,plus Igna,supervizor.Toti din zona de influenta a lui Igna. Se poate presupune ca i s-a indicat arbitrului ce sa faca. Este neindoienic. s-a anulat grosolan un gol al UT-ei la 0-0,apoi nu s-a dat la 1-0 penalty-pt UTA- si eliminare clarisime,apoi penalty (a fost clar) dar rosu nu se impunea (erau 3 aradeni,la 2m ).In plus 5 galbene.elimibarea secundului aradean,nui s-a dat un rosu clar (nici macar galben) la un bistritean. Dumnezeu nu a lasat UTA,ca nu era drept,dar asa ceva este abominabil. Mai ales ca la Oradea si cu Tg Mures UTA a fost furata "ca in codru" De ce si pina cand ? nici o rea

fcu1948
fcu1948  •  20 Octombrie 2013, 11:07

Oare nu e clar pt toată lumea că mafioții sandu și dragomir folosesc toate manevrele și mijloacele de care dispun pt a le promova cu forța pe cele 2 cluburi de casa - gloria bistrița și cs clona craiova!?

adrian_riga
adrian_riga  •  20 Octombrie 2013, 10:03
Postat de mihaic3001 pe 20 Octombrie 2013, 09:55

Băi ciudaţilor de ziarişti, ptr. voi înfrângerea se cheamă victorie ? Luaţi-o p`asta : copy-paste din textul vostru - citez - "Se va ajunge la o tragedie! Alexandru Deaconu, te implor să iei măsuri cu aceşti arbitri care-şi bat joc de noi. Altfel, lucrurile vor scăpa de sub control!". E declaraţia oferită ieri de antrenorul UTA, Eugen Trică, după prima victorie a sezonului, 1-0 acasă cu liderul Gloria Bistriţa, gol semnat de Sălăjan (22). Spălaţi-vă şi voi pe ochi înainte de a printa textul. Hai , pa.

prietene, pai daca a fost victorie cum voiai sa ii zica?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează