FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

Veste proastă la nivelul Ligii 2 » Fotbalist depistat cu coronavirus la ASU Poli Timișoara

Mario Contra (centru) a fost depistat pozitiv cu COVID-19 // foto: Facebook @ Politehnica Timișoara
Mario Contra (centru) a fost depistat pozitiv cu COVID-19 // foto: Facebook @ Politehnica Timișoara

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 16:15 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 16:47

Temerile celor de la ASU Politehnica Timișoara s-au adeverit: un fotbalist al echipei de Liga 2, Mario Contra (20 de ani), a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Divizionara secundă ASU Politehnica Timișoara a dezvăluit faptul că un fotbalist din lotul echipei a fost infectat cu COVID-19. Este vorba despre portarul Mario Contra, unul dintre cei doi fotbaliști care au prezentat simptome specifice virusului zilele trecute.

„Echipa noastră a efectuat a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus. Din păcate primul jucător dintre cei suspectaţi că ar fi infectat cu SARS-CoV 2 a primit astăzi rezultatul pozitiv. Este vorba despre Mario Contra. Pe această cale îi dorim multă sănătate şi o recuperare rapidă tânărului nostru portar!”, se arată în comunicatul emis de clubul bănățean.

De asemenea, ASU a anunțat faptul că „în zilele următoare vor sosi şi rezultatele testării celorlalţi membri ai lotului şi ai staff-ului echipei noastre”.

6 meciuria adunat Mario Contra în acest sezon în Liga 2

Antrenamente oprite de miercuri la ASU Poli Timișoara

Miercuri, ASU a suspendat preventiv ședințele de antrenament ale echipei, după ce doi dintre fotbaliști au acuzat simptome specifice coronavirusului. Echipa s-a programat de urgență pentru o etapă de testare pentru depistarea SARS-CoV-2, iar unul dintre cei doi fotbaliști în cauză, Mario Contra, a ieșit pozitiv.

Echipa antrenată de Tavi Benga nu a disputat niciun amical în această vară şi urma să joace sâmbătă, pe „Ştiinţa”, cu CS Hunedoara, înainte de apariția cazurilor de coronavirus în cadrul clubului.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri despre Liga 2:

Liga 2 în pericol » Două orașe cu echipe în play-off ar putea intra în carantină

FCU Craiova, întăriri pentru Liga 2! Formația lui Adrian Mititelu a bătut palma cu un rapidist

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează