LIGA 2  ·  INEDIT

ASU Politehnica va ajuta o afacere din Timişoara afectată de pandemie

ASU Politehnica ajută o firmă din Timișoară afectată de criza COVID-19 // Sursă foto: Facebook @Politehnica Timișoara
ASU Politehnica ajută o firmă din Timișoară afectată de criza COVID-19 // Sursă foto: Facebook @Politehnica Timișoara

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2020 15:39

ASU Politehnica Timișoara lansează o campanie inedită pentru un club de fotbal. Afectată la rândul ei de pandemie, echipa alb-violetă oferă gratuit în noul sezon spaţiu de publicitate pe şortul echipamentului, precum şi alte facilităţi, unei mici afaceri timişorene afectată grav de criza din această primăvară. 

Suporterii şi nu numai sunt invitaţi să trimită povestea impresionantă a unui astfel de business şi apoi câştigătorul va fi ales prin vot.

Politehnica, susţinută şi financiar de suporterii alb-violeţi, se mândreşte că e „un club diferit”. Alb-violeţii au fost afectaţi de pandemie, dar asta nu-i opreşte în a întinde o mână comunităţii locale. Prin campania „Pentru Timişoara” clubul îndeamnă localnicii să-şi trimită povestea proprie sau a unui apropiat, deţinător al unei mici afaceri, care a fost suspendată sau afectată grav de pandemie. 

ASU Politehnica va ajuta o afacere din Timişoara afectată de pandemie

Acestea vor fi publicate pe site-ul oficial al lui ASU Politehnica, iar fanii o vor vota cea mai impresionantă. Mesajele sunt aşteptate pe adresa contact@sspolitehnica.ro până în data de 30 iunie. Bunsiness-ul câştigător se alege cu pachetul Silver II prin ale cărui facilităţi se speră că afacerea respectivă are o şansă bună de relansare în perioada următoare.

Numele firmei – logo-ul va apărea astfel în ediţia 2020-21 (perioada august-decembrie 2020) a Ligii 2 pe şorturile noilor echipamente ale „Băieţilor în ghete” în primul rând. De asemenea: Logo-ul companiei va fi afişat pe bilete, afișe și programul de meci al fiecărei partide de pe teren propriu, va primi poziţie pe panoul cu sponsori, link de pe pagina oficială la secţiunea Parteneri. Sponsorul va fi prezentat în timpul transmisiunilor live şi pe canalele social media ale clubului. Alte facilităţi cuprind: 3 card-uri membru oficial Gold, fanion de colecţie, tricou înrămat cu autografele jucătorilor şi acceptul de a folosi sintagma „Sponsor Oficial Politehnica Timișoara” (marcă înregistrată la OSIM).

„Așteptăm poveștile voastre. De-abia așteptăm să fim parteneri. Pentru că vrem să dăm o mână de ajutor. Ca Timișoara să poată trece peste orice, așa cum a făcut-o mereu”, se mai arată în anunţul clubului viola.

Citește mai multe știri din Liga 2:Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1