FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Atacă promovarea cu Florentin Petre în funcția de manager general

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 18:11

Florentin Petre (44 de ani) a fost numit manager general la Dacia Unirea Brăila, echipă de Liga 3. 

Dacia Unirea Brăila va încerca să revină în eșalonul secund după viitoarea ediție de campionat de la nivelul Ligii a III-a. Florentin Petre, în continuare și antrenorul principal al echipei, a primit puteri depline la divizionara C unde a a fost numit ca manager general. 

Chiar dacă obiectivul brăilenilor va fi unul pretențios, atacarea promovării în eșalonul secund, miza la nivel de jucători va fi pusă pe fotbaliști din zonă și din județ pentru a limita la maximum cheltuielile.

VIDEO / Gigi Becali știe deja următoarea mutare a Guvernului

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Daniel Pancu e intr-o situație incredibilă la Rapid: „Încă nu sunt președinte!” + clauza stranie din contract: „I-am spus și lui Alexa”

FC U Craiova 1948, comunicat virulent după ce a pierdut dreptul de a folosi denumirea „Universitatea Craiova”! De ce nu e afectat clubul lui Mititelu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează