FOTBAL  »  LIGA 2  »  AEROSTAR

Atenție, pariori! Aerostar, decizie importantă luată cu două etape înainte de finalul campionatului

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 13:52

Aerostar Bacău a ratat şansa de a juca şi din viitorul sezon în Liga a II-a după un campionat în care echipa condusă acum de Doru Damaschin a rămas mult datoare.

Pe final de sezon, băcăuanii au rămas fără antrenorul Florin Bratu, plecat de la echipă după eşecul din partida cu Ripensia, iar după partida cu Academica Clinceni şi fără mai toţi jucătorii transferaţi în iarnă.

Carabela, Gojnea, Udeanu, Drugă, Tăbăcariu, Alex Pop şi Ionuţ Ţenea nu vor mai continua să joace pentru Aerostar în Liga a III-a.

În ultimele două etape de campionat, în partidele cu Sportul Snagov şi CS Baloteşti, Aerostar Bacău se va baza, cu precădere, pe o serie de jucători tineri din propria pepinieră.

VEZI ȘI:

Daniel Pancu îl vrea pe Teixeira la Rapid: „Ar fi ceva extraordinar să-l putem aduce”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează