FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

Când se joacă barajele de promovare în Liga 2 și cine le televizează

Foesta Suceava, în meciul cu CSM Râmnicu Sărat. 
Foto: Facebook @ ACS Foresta Suceava Oficial
Foesta Suceava, în meciul cu CSM Râmnicu Sărat. Foto: Facebook @ ACS Foresta Suceava Oficial

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 13:19 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 13:31

Cele 5 finale ale barajului pentru promovarea în Liga 2 se vor juca în sistem tur-retur și vor fi televizate pe platforma FRF.tv, a anunțat biroul de presă al Federației Române de Fotbal.

Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 2 vor fi difuzate pe platforma FRF.tv

Manșa tur a finalei barajului de promovare în Liga 2 se vor desfășura sâmbătă, 3 iunie, cu începere de la ora 18:00. Mai jos, toate înfruntările manșei tur. 

  • Popești Leordeni – CS Tunari
  • ACS Viitorul Dăești – CSM Alexandria
  • ACS Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț
  • CSM Deva – CSM Reșița
  • Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara

Ultima partidă menționată mai sus, cea dintre Unirea Ungheni și Corvinul Hunedoara, va fi condusă de la centru de arbitrul Ovidiu Hațegan (42 de ani). Va fi primul meci condus de la firul ierbii de „centralul” din Arad după o pauză de 443 de zile, de la un Olympique Lyon – FC Porto, 1-1, în Europa League (17 martie 2022). 

Manșa retur a finalei barajului pentru promovare în Liga 2 se va disputa 4 zile mai târziu, pe 7 iunie, de la ora 17:30. Programul integral, mai jos. 

  • CS Tunari – Popești Leordeni
  • CSM Alexandria – ACS Viitorul Dăești
  • Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava
  • CSM Reșita – CSM Deva
  • Corvinul Hunedoara – Unirea Ungheni

Cum s-a desfășurat semifinala barajului de promovare în Liga 2 

În semfinalele barajului de promovare în Liga 2, Popești Leordeni a trecut cu scorul general de 3-2 (2-1 în tur, 1-1 în retur) de CS Afumați. CS Tunari s-a calificat în dauna celor de la Farul Constanța 2, cu scorul general de 5-3 (1-3 în tur, 4-0 la retur), Viitorul Dăești s-a impus în fața celor de la CS Blejoi, scor general 9-6 (3-4, 6-2), în timp ce CSM Alexandria a învins-o cu același scor atât în primul meci, cât și în al doilea, 1-0, pe CSO Plopeni. 

Foresta Suceava a eliminat-o pe CSM Râmnicu Sărat, scor general 3-1 (1-1, 2-0), Ceahlăul Piatra-Neamț a trecut de Metalul Buzău, cu 3-2 la general (1-1, 2-1) , CSM Deva a trecut mai departe după ce a eliminat formația Șoimii Lipova, 3-2 la general (1-0, 2-2), iar CSM Reșița s-a impus categoric în fața lui Filiași, cu 7-2 la general (2-2, 5-0). 

Unirea Ungheni a trecut de FC Bihor, cu 4-3 la general (1-1, 3-1), iar Corvinul Hunedoara a învins-o pe Gloria Bistrița cu același scor atât în tur, cât și în retur, 2-1. 

Citește și: 

Becali exultă înaintea iminentei promovări a lui Dinamo: „Am două interese”

Impresarul de jucători spune că este imposibil ca puștiul lui Hagi să ajungă la Fulham: „Nu are coeficient să meargă acolo”

Playtech: ȘOC! 'E PROASTĂ sau MALEFICĂ' Simona Halep, distrusă chiar ACUM


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează