FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Au schimbat butucul şi l-au forţat să demisioneze » Replica lui Sichitiu: "În 7 luni Rapid nu mi-a dat nici un salariu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 decembrie 2013 12:38

UPDATE Grigore Sichitiu a explicat situaţia dificilă de la Rapid şi susţine că n-a fost plătit timp de 7 luni.

"Eu am lipsit în ultima săptămînă de la club. Au schimbat încuietoarea de la uşă? Să fie sănătoşi. Oricum, din luna mai pînă acum am făcut munca patriotică la Rapid. În şapte luni nu am primit nici un salariu, ba chiar am reuşit să ajut eu clubul.

Printre altele, l-am convins pe Mircea Lucescu să plătească nişte salarii. Acum o săptămînă eu ştiam că trebuie să fie vîndut clubul, lucru care văd că nu s-a întîmplat", a declarat Sichitiu la Digi.

Şi Adrian Zamfir a reacţionat pentru GSP.RO: "Ne-am despărţit în mod civilizat, nu a fost nici o problemă, nimic de acest gen".

-------------------

Ieri, Grigore Sichitiu s-a prezentat la biroul său de la Pro Rapid, însă cînd a vrut să intre cheia nu se potrivea.

Acestuia i s-a cerut să renunţe la funcţie, însă Sichitiu nu a vrut să plece, iar oficialii i-au schimbat pur şi simplu încuietoarea!

Cînd a încercat să discute cu Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, aceştia din urmă nu i-au răspuns la telefon şi conducătorul a decis să renunţe la funcţia pe care o deţinea în Giuleşti. În locul său, preşedinte va veni Nicolae Manea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  23 Decembrie 2013, 07:59

extraordinar cita nemernicie poate exista in ROMANIA!!!chiar nu se poate fece ceva cu acesti derbedei sa plateasca toate mizerile create?cine crede ca se poate performanta cu finantatori de taraba,sau debarcader se inseala amarnic.oribil ce se intinpla in ROMANIA!!!

tigruzzu
tigruzzu  •  14 Decembrie 2013, 04:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu, că din ea mănâncă și trăiește: 5te0aia fiind voma lui Stalin, după cum bine se știe...

1soldat
1soldat  •  13 Decembrie 2013, 22:45

nu vreau sa imi aduc aminte de promisiunile facute de d-nul Cristescu in momentul preluarii Rapidului....plin de practic,efectiv si 100% facand referire la perioada minunata care va urma :) iar acum practic incet distruge ce a mai ramas,efectiv isi bate joc de munca multor oameni,munca consolidata pe daruire fata de culori pt ca daca erau altii poate pana acum hanul era incendiat si 100% are prea putin bun-simt , parca era....mason? hmm....totusi o discutie civilizata cu Sichitiu...imposibil sa nu se fi gasit un acord comun.in rest.....FZR Giulestina! (inca sper la mai bine)

Vezi toate comentariile (49)
Comentează