FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Bănia îl îmbie pe Răzvan Lucescu » CS U Craiova vrea să îl schimbe pe Gabi Balint cu tehnicianul Petrolului

Răzvan Lucescu a preluat Petrolul de pe 10 martie, după plecarea lui Cosmin Contra la Getafe, terminînd cu
Răzvan Lucescu a preluat Petrolul de pe 10 martie, după plecarea lui Cosmin Contra la Getafe, terminînd cu "lupii" pe locul 3

Articol de - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 22:31

Nici n-a apucat să se bucure de sărbătoarea promovării în Liga 1: Gabi Balint ar putea fi înlăturat de la conducerea CS Universităţii Craiova.

CSU Craiova şi-a asigurat, sportiv, accesul în Liga 1, cu o etapă înainte de final, iar mîine, de la Comisia de Disciplină a FRF, se aşteaptă verdictul privind legimitatea promovării. Dacă răspunsul nu va fi favorabil, oltenii au de gînd să meargă la TAS.

Sîmbătă este programată sărbătoarea alături de olteni pe "Ion Oblemenco", ultima reprezentaţie înainte de demolarea legendarei arene, însă Gabi Balint nu poate să se bucure pe deplin de atingerea obiectivului.

Antrenorul de 51 de ani ar putea să fie "principalul" echipei pentru ultima oară, la meciul cu CSM Rîmnicu Vîlcea, întrucît oficialii grupării au luat în calcul varianta de a-l aduce pe Răzvan Lucescu, din vară, ca şef al staff-ului tehnic!

Şi planul B
Iar actualul antrenor al Petrolului n-ar veni singur în Bănie, cei de la micapi.ro anunţă că şi Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei şi apropiat al tehnicianului de 45 de ani, va sosi alături de Lucescu junior. Ultimul şi-a dat acordul să continue la Ploieşti, însă craiovenii îl îmbie cu un proiect generos şi cu multe transferuri, dacă se va da "verde" pentru promovare.

Pe listă sînt ex-vasluienii Antal, Gil Bahia şi Madson, pe lîngă alţi 30 de fotbalişti, aflaţi în vederea oltenilor sau propuşi de diverşi impresari!

O altă variantă, dacă nu se va continua cu Balint, este italianul Cristiano Bergodi, 49 de ani. Iar ex-secretarul general adjunct al FRF pe probleme internaţionale, Cristian Bivolaru, este, şi el, o soluţie să întărească staff-ul administrativ al grupării.

3 fotbalişti a achiziţionat deja CSU: Mateiu, ex-FC Braşov, Avrămia şi Herghelegiu, ex-CSMS Iaşi

6 victorii, 6 remize şi două eşecuri a acumulat Lucescu cu Petrolul în toate competiţiile, în primăvară

"Eu sînt dispus să antrenez în continuare CSU Craiova, indiferent de situaţie, chiar şi dacă, în cel mai nefericit caz, nu va obţine dreptul juridic de a promova" (Gabi Balint, antrenor CSU Craiova)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
sakamoto
sakamoto  •  03 Iunie 2014, 23:07

Oltenii sint cei mai buni afaceristi, din toate timpurile:dau vrabia din mina, pt cioara de pe gard!

stefy29
stefy29  •  03 Iunie 2014, 22:07
Postat de leul.albastru pe 03 Iunie 2014, 21:05

asta este doar problema lu' mitichelu si a sclavetilor lui ... si poate si a ta?

Asa este. E problema lu*** si a *** lui..... Dar problema asta nu e inteleasa de f...r...a...i...e...r...i, de p...r...o...s...t...i si de c...u...r...v...e si...................................... cine stie poate si de tine?

leul.albastru
leul.albastru  •  03 Iunie 2014, 21:21
Postat de steaua1986forever pe 03 Iunie 2014, 10:31

Daca ar fi adevarat acest articol as spune ca StraLucescu Jr. are o atractie deosebita pentru banii publici.....dar din fericire nu cred ca e adevarat..

:-))) articolul "este adevarat"!... atata timp cat l-ai citit ... faptul ca subiectul expus, este mai putin credibil pentru cei care traiesc fiecare an, ca si cum ar fi 1986, este o alta poveste, dar pe asta o poti rezolva la psihiatru, aici te incadrezi doar la "rasii" d-lui novamaxima ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează