FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Bătaie pe scaunul de antrenor de la Rapid » Grig negociază, Bergodi se propune

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 00:00

Petre Grigoraș a declarat ieri că sînt șanse mari să devină noul antrenor al Rapidului, post pe care îl dorește și fostul tehnician, Cristiano Bergodi.

Giuleștenii s-au reunit ieri la Pro Rapid, unde au fost prezenți 26 de jucători aleși din trialurile făcute în ultimele luni. Surpriza a fost apariția lui Petre Grigoraș, venit să negocieze cu Valerii Moraru.

Fostul antrenor al Panduriilor a părut încîntat de proiectul patronului. "Am vorbit, dar încă nu s-a hotărît absolut nimic. Zilele următoare mă decid. Am discutat asupra lotului pentru că trebuie să știu la ce să mă aștept. Sînt șanse mari să preiau echipa. Am vrut să văd dacă e un proiect serios".

În cazul unui refuz venit din partea lui Grigoraș, giuleștenii pot apela la fostul antrenor. Rămas liber de contract după ce Rapidul a retrogradat, Cristiano Bergodi nu și-a găsit angajament și declară că nu ar spune nu unei oferte venite din partea lui Valerii Moraru. "Dacă ar avea un proiect serios pentru promovarea în Liga 1, nu aș refuza Rapidul", a declarat antrenorul de 50 de ani.

Pe 20 iulie se vor prezenta la pregătiri și restul jucătorilor români aflați în lot, dar și fotbaliștii străini care au semnat în această vară.

"Eu îl vreau pe Pancu în orice post, este un om de care am nevoie atît ca președinte, cît și în teren. Pentru mine ar fi o nouă provocare chiar dacă e o echipă de liga a doua"
Petre Grigoraș, antrenor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  16 Iulie 2015, 09:30

Ce-ați spune dacă ați alege, cu grijă, un adevărat manager, pentru mulți ani? Toate echipele care au același antrenor mulți ani, au rezultate pozitive- joc si, mai ales, financiar! O fi Ahmetov vreun tâmpit?! Eh, așa suntem noi românii, mai orbeți... :)

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 00:54

bergodi merita altceva, nu rapidul de liga a doua. nu se poate face comparatie intre el si grigoras, este ca si cum ai compara audi cu loganul

755563951228428
Petrescu Cristian  •  15 Iulie 2015, 17:39

Superiorule daca nu vine falimentul in decmbrie *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează