FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM TÎRGOVIŞTE - CSM RM. VÎLCEA 1 - 0

"Batem şi pe Mediaş"

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

După ce etapa trecută a umilit Reşiţa în Valea Domanului, scor 5-0, FCM Tîrgovişte a trecut sîmbătă şi de CSM Rîmnicu-Vîlcea, pe care a scos-o practic din lupta pentru promovare. "Nu am fost motivaţi de nimeni şi o să vedeţi că vom bate peste două etape şi pe Mediaş. Suntem o echipă curată şi o să încurcăm pe toată lumea, nu ne interesează jocurile care se fac la promovare sau retrogradare", a vorbit Ghiorghi Zotic, patronul formaţiei de lîngă Turnul Chindiei.


Finalul meciului de la Târgovişte l-a găsit pe antrenorul Dumitru Teleşpan foarte supărat pe jucătorii săi, pe care nu a ezitat să îi pună la colţ. "Nu ştiu cîte oraşe se bucură de condiţiile pe care le avem noi şi de sprijinul autorităţilor, dar degeaba, ne lipsesc actorii, cei care joacă piesa asta pe teren. Nu ştiu dacă vom promova nici în sezonul viitor, dar sper ca în 2-3 ani să ajungem şi noi în divizia A. Tîrgoviştea este chiar o echipă bună, ne-a surprins astăzi şi merită un loc superior în clasament. Păcat de acea fază de la penalty, însă Băiţă a făcut un henţ evident, o decizie corectă a arbitrului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  27 Aprilie 2008, 23:17

batem tot

 •  27 Aprilie 2008, 22:34

chindia tirgoviste cei mai buni din serie. la anu

 •  27 Aprilie 2008, 15:01

bravo targovistea!hai ma baieti ca se poate sa intram si noi la anu!hai chindia,hai chindia,ole ole ole!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează