FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIOLENŢE

Bătută de fiul primarului! » Băiatul edilului din Clinceni a lovit o femeie-arbitru după ce a fost eliminat

Ioana Puşcaşu nu a resimţit lovitura lui Florin Budeanu: a continuat partida. +1   FOTO
Ioana Puşcaşu nu a resimţit lovitura lui Florin Budeanu: a continuat partida.

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2013 19:14

Florin Budeanu s-a repezit la "central" în minutul 11 al partidei Chiajna II - Inter Clinceni 1-0, după ce a fost eliminat pentru proteste. Fanii gazdelor s-ar fi răzbunat pe fratele Valentin, fotbalist şi el la oaspeţi şi suspendat vineri.

Deşi primează în eşaloanele unu, doi şi trei, meciurile disputate între formaţii ilfovene au parte de incidente desprinse din fotbalul judeţean!

Vineri, în etapa a cincea a Ligii a treia, jocul dintre Concordia II Chiajna şi Inter Clinceni (Seria C3) a fost întrerupt de un gest violent al lui Florin Budeanu. Atacant la oaspeţi şi unul dintre cei doi fii ai primarului comunei, Adrian Budeanu, acesta a lovit cu pumnul arbitrul partidei, Ionela Puşcaşu!

Pumn şi înjurături
Observatorul Aron Rodel povesteşte evenimentele: "«Centralul» a acordat penalty pentru Chiajna în minutul 8, Budeanu a protestat şi a primit «galben». A continuat să vocifereze, încasînd al doilea cartonaş trei minute mai tîrziu. S-a repezit la Ionela Puşcaşu şi a lovit-o în figură!".

După pumn, jucătorii s-au încăierat în teren. Florin a continuat să înjure, iar Valentin, fratele său, ar fi fost lovit de fani nervoşi ai gazdelor! Tot fotbalist la oaspeţi, era suspendat şi luase loc în tribună. Meciul s-a reluat după 5 minute de întrerupere: Interul a vrut inclusiv să se retragă în teren!

Fratele a lovit anul trecut!
Valentin Budeanu, celălalt fiu-fotbalist al primarului din Clinceni, a fost eroul negativ al unui episod asemănător chiar anul trecut. Culmea, tot la un meci Concordia II - Inter, încheiat 3-1! Incidentul a fost provocat tot de un cartonaş roşu, iar arbitrul-victimă a fost piteşteanul Robert Avram.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1737545543127639
Andrey Vîță  •  15 Mai 2016, 01:01

Eu sunt din clinceni si ai stiu pe fii primarului. Sunt varza la fotbal si totusi sunt la echipa + ca cel mate Valentin Budeanu mai si e capitanu echipei !! Si are tata bani de unde loa nob( Adrian budeanu )

grande.balaci
grande.balaci  •  30 Septembrie 2013, 01:25

"educatie aleasa" doar sunt fiii primarului!

petrusm
petrusm  •  29 Septembrie 2013, 21:21
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Septembrie 2013, 15:17

Toti arbitrii romani sunt corupti ...ei trebuie loviti indiferent ca sunt barbati sau femei ...de ce sa si bata joc la infinit de toate meciurile ?

Nu te mai arunca in cap de pe fereastra , ca ai inceput sa nu te mai controlezi... ESTI IRONIZT DE TOTI SI TU O DAI INAINTE ... DU-TE LA SOMN...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close