FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BUZĂU - DINAMO

Începe returul! FC Buzău - Dinamo, de 1 mai: bilete separate pentru galeria „câinilor” și 15 lei intrare generală

FC Buzău - Dinamo, de 1 mai: bilete separate pentru galeria „câinilor”, 15 lei intrare generală
FC Buzău - Dinamo, de 1 mai: bilete separate pentru galeria „câinilor”, 15 lei intrare generală

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 14:18 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 14:59

FC Buzău a scos la vânzare online și la case biletele pentru duelul cu Dinamo, de pe 1 mai, ora 17:30, din prima etapă a returului de play-off Liga 2. Celelalte 2 meciuri sunt Unirea Dej - CSA Steaua și Poli Iași - Oțelul

Intrarea generală pe arena din Crâng este 15 lei, iar galeria „câinilor” are bilete separate, online.

Biletele pot fi achiziționate de aici: acces general / acces suporteri Dinamo. Pentru copiii cu vârsta sub 14 ani și persoanele cu dizabilităţi accesul este gratuit.

În sezonul regular, Buzăul s-a impus cu 2-1, cele două echipe au mai jucat un amical în noiembrie, scor 2-2, iar în prima etapă din turul play-off-ului de Liga 2 a mai fost o remiză, 1-1.

Buzăul vine după victoria cu Steaua, 1-0, iar Dinamo după înfrângerea cu Poli Iași, 1-3. Ambele echipe mai au șanse matematice la promovarea directă, dar, realist, țintesc barajul. 

Nu e clar nimic, lăsați-mă să mai sper cât încă matematic nu sunt terminate șansele pentru locul 3. Am o săptămână în față în care trebuie să readuc energia și entuziasmul, pentru că sunt foarte afectați 
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Mihalcea regretă gestul care-l va costa prezența pe bancă la meciul cu Dinamo: „O idioțenie care nu m-a ajutat cu nimic”

Adrian Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău, a fost eliminat pe finalul meciului cu CSA Steaua și nu va putea sta pe bancă la partida cu Dinamo, după ce a aruncat o minge în teren. Și elevul său Dudu va lipsi, care a luat „roșu” în prelungiri.

Din păcate, suntem din ce în ce mai puțini. Pe lângă prostia pe care am făcut-o - voi lipsi la următorul meci, o idioțenie care nu m-a ajutat cu nimic -, l-am pierdut și pe Dudu, plus schimbările, pentru rupturi musculare. Vor lipsi o perioadă lungă de timp.

Eu am vrut să-i dau mingea celui care bătea, dar am dat-o în teren și regulamentul așa este. Îmi pare rău, sper să nu afecteze”, a spus Mihalcea la Orange Sport, după meciul din etapa recent încheiată.

Oțelul e clar favorită pentru promovarea directă, dar vom încerca. Dacă nu, prin baraj. Rămâne de văzut
Adrian Mihalcea, antrenor Buzău

Clasamentul actualizat din play-off Liga 2

Citește și: 

FOTO Absență-cheie pentru Dinamo: momentul care a aruncat în aer strategia lui Burcă

Mircea Rednic vs. Dinamo » Cum se poate ajunge la un baraj infernal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează