FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN - CSM RM. VÎLCEA 2-1

Blitzkrieg

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 martie 2008 00:00

Mediaşul a cîştigat ieri prin două goluri înscrise într-un minut derby-ul cu Vîlcea şi se menţine în coasta liderului FC Argeş

Medieşenii au început timoraţi meciul cu CSM Rîmnicu Vîlcea, permiţîndu-le oltenilor să preia iniţiativa în startul partidei. Totuşi, ocaziile primei reprize pot fi numărate pe degetele de la o singură mînă. Vîlcenii Larie (9, 11), Vidakovici (10) şi Onofrei (12) au fost implicaţi în cele mai importante acţiuni ale primei părţi. La gazde s-a remarcat doar Eric, cu ratarea meciului, singur în careu, l-a ţintit pe portar, din 6 metri. O repriză săracă, fără gustul unui derby între locurile 2 şi 3, i-a plictisit pe spectatori.

Lucrurile s-au schimbat radical după pauză. Medieşenii au punctat rapid de două ori, prin Lazăr (47), care a trimis cu capul în poartă o centrare venită din corner şi Prodan (48), care a înscris lejer, din 7 metri, după ce Dudiţă a driblat toată apărarea oaspete, inclusiv portarul şi a pasat în faţa porţii. "Loviturile" i-au scos din amorţeală şi pe vîlceni. Robson (54) şi Dedu (55), trimişi în teren de Bondrea, au trecut pe rînd pe lîngă gol, în timp ce dincolo, Prodan şi Eric au ratat, în aceaşi fază, sentinţa decisivă (64). Oltenii au marcat după o minge care a circulat nestingherită pe axa Robson-Voicu-Tomas Labun, ultimul transformînd centrarea în gol (68), din mijlocul careului. Finalul, deşi intens, nu a mai schimbat nimic pe tabelă.

Colţescu, huiduit
Arbitrul întîlnirii, Sebastian Colţescu, a avut parte de un public ostil la Mediaş, care l-a huiduit pe toată durata întîlnirii. Deciziile au fost de multe ori de neînţeles pentru spectatori, Colţescu fiind apostrofat că fluieră fault la fiecare cădere a vîlcenilor. Cel puţin o greşeală în dreptul centralului poate fi menţionată la faza din minutul 35, la un duel Eric-Vlad. Olteanul a atins mingea cu mîna, însă Colţescu a considerat că brazilianul Mediaşului a comis henţ, acordînd lovitură liberă pentru Vîlcea.

Temperaţi
Dacă tehnicianul Marian Bondrea nu a dorit să apară la conferinţa de presă, trimiţîndu-l în locul său pe secundul Teleşpan, Cristi Pustai s-a arătat foarte satisfăcut de rezultat. "Sîntem în creştere de formă, e bine, dar să nu uităm că mai sînt 42 de puncte în joc. Orice se poate întîmpla", a atenţionat însă antrenorul Mediaşului. Vîlcenii au acuzat în schimb greşelile personale ale propriilor jucători şi lipsa de concentrare la finalizare, anunţînd că, o înfrîngere cu liderul FC Argeş, le va risipi şi ultima şansă la promovare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  16 Martie 2008, 17:50

pustai baga-l pe stetca si somfalean!

 •  16 Martie 2008, 17:46

daca apara stetca gazu nu lua nici un gol !forta gazu!

 •  16 Martie 2008, 12:57

gazistii au fost de departe mai buni, meritau victoria chiar si la 2 goluri diferenta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează