FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Două detalii majore date de ministrul Bode la aniversarea lui Dinamo

Foto: Lucian Bode
Foto: Lucian Bode

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 23:14 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 00:15

La festivitatea dedicată celor 75 de ani de existență a clubului Dinamo, Lucian Bode, ministrul de Interne, a făcut două anunțuri majore legate de stadionul din Ștefan cel Mare și de echipa din Liga a 3-a.

În finalul festivității organizate la Ateneul Român, Lucian Bode a prezentat o machetă a noului stadion, explicând ce dotări va avea noua arenă.

Scandal teribil la Buzău - Oțelul » Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea, aproape de bătaie! Înjurături incredibile: „Nu mi-e teamă”
Buzău - Oțelul 1-0
Scandal teribil la Buzău - Oțelul » Dorinel Munteanu și Adrian Mihalcea, aproape de bătaie! Înjurături incredibile: „Nu mi-e teamă”

VIDEO. Lucian Bode: „În septembrie va începe demolarea”

„Mai avem 2-3 avize de obținut.  Studiul de fezabilitate este finalizat și suntem în linie dreaptă pentru a înainta proiectul spre guvern. Urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici și licitația pentru demolare. 

Așa cum ne-am angajat sperăm ca în luna septembrie să avem începuturile lucrării de demolare. În paralel am vorbit cu cei de la CNI pentru a da drumul licitației pentru proiectare și execuție”, a spus Lucian Bode.

Două detalii majore date de ministrul Bode la aniversarea lui Dinamo
Prezentarea schiței noului stadion Dinamo

Mi-aș dori ca stadionul să fie inaugurat cu Craiova. Eu din 1984 țin cu această echipă, chiar dacă este atipic pentru un ardelean.

Lucian Bode, Ministrul de Interne

Ce dotări va avea noul stadion Dinamo

Două detalii majore date de ministrul Bode la aniversarea lui Dinamo
Captură: Machetă a noului Stadion Dinamo
  • peste 25.000 de locuri
  • vor fi spații destinate și altor sporturi
  • va fi încadrat la categoria a IV-a UEFA
  • heliport care va deservi spitalul Floreasca

Lucian Bode: „Nu vreau 7 cluburi de Dinamo”

Ministrul a mai anunțat că CS Dinamo, echipa din Liga a 3-a, va deveni pepiniera formației pregătite de Ovidiu Burcă dacă va reuși promovarea în prima divizie.

„În cursul zilei de astăzi am avut o discuție cu una dintre persoanele care s-a angajat să susțină financiar Dinamo. I-am felicitat pentru rezultatul de aseară. În condițiile în care vor reuși să ajungă înapoi pe prima scenă a fotbalului românesc. Asta discutând și cu colegii care se ocupă de CS Dinamo, ne-am angajat ca echipa CS Dinamo din liga a 3-a să devină o pepinieră pentru Dinamo care va ajunge în liga 1. 

Avem Academia și echipa din liga a 3-a și consider că nu este deloc sănătos să avem 7-8 formații cu numele Dinamo. Ei (n.r. -  clubul din Liga a 2-a) trebuie să-și rezolve probleme cu insolvența și noi îi vom ajuta cu pepiniera. Sper să fim parteneri în acest proiect Dinamo 2026, când mi-aș dori să avem și echipă de cupe europene și stadion la cele mai înalte standarde”, a mai afirmat Lucian Bode.

Citește și alte știri:

Acuzații frontale după Buzău - Oțelul: „Bătaie de joc! Nu vreau să cred în lucruri necinstite, dar e strigător la cer”

FCSB a surclasat meciul Dinamo - Steaua la asistența pe Arena Națională și la audiența TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mirstelistu
mirstelistu  •  18 Mai 2023, 18:03

Ca isi ia taplasita si pleaca nu ne anunta *** plenipotentialul menestru bode plagiatorul, ca sa nu spun sa ne *** *** toti cei din minister

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Singe_Violet
Singe_Violet  •  17 Mai 2023, 18:52

Mai multe stadioane decat echipe in Bucuresti.Penibil!

abavati
abavati  •  17 Mai 2023, 15:35

Pana una alta doar vorbe, Badea se pare că mai are ceva ași în mâneca aia cu care sabotează liniștit până își va vedea interesul.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează