FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid a pus ochii pe un antrenor de Liga 1 » Cine l-ar putea înlocui pe Adrian Iencsi pe banca echipei

Rapid i-ar putea aduce pe frații Herea
Rapid i-ar putea aduce pe frații Herea

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 13:13 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 13:52

Rapid a luat decizia de a se despărți de antrenorul Adrian Iencsi (45 de ani) după rezultatele dezamăgitoare ale echipei din ultima vreme, iar conducătorii echipei sunt în căutare de înlocuitori. Pe lista acestora se află Bogdan Andone (45), înlăturat de curând de la Astra Giurgiu.

Surse din apropierea clubului giuleștean susțin că există discuții între conducătorii lui Rapid și Bogdan Andone. Impedimentul din calea unei înțelegeri este faptul că Andone încă este legat de Astra Giurgiu. Deși nu mai conduce efectiv formația din Giurgiu, după meciul cu Viitorul (1-4) primind hârtii că a fost degrevat de obligații față de echipă, lui Andone nu i s-a reziliat contractul până în acest moment. 

În aceeași situație se află și stafful său, iar aceștia au demarat o acțiune la CNSL (Consiliul Național pentru Soluționarea Litigiilor) împotriva clubului, cerându-și drepturile salariale până la sfârșitul contractului. 

Bogdan Andone: „Nu ar fi o problemă dacă aș antrena în Liga 2”

Bogdan Andone a dezvăluit pentru GSP în ce condiții ar accepta să o preia pe Rapid. Antrenorul spune că alb-vișiniii ar avea nevoie de transferuri și îi propune pe frații Herea (Ovidiu și Claudiu), de la Metaloglobus. 

„Am avut o discuție în vară cu Victor Angelescu înainte de a fi numit Iencsi, i-am spus că aș fi deschis la discuții dacă echipa are un proiect bine pus la punct, dar nu puteam atunci să reziliez contractul cu Astra. Deocamdată sunt încă legat de clubul din Giurgiu. Am discuții cu echipe din Qatar și Cipru, însă nu e nimic concret. Chiar nu ar fi o problemă dacă aș antrena și în  Liga 2, mai ales că ar fi vorba de Rapid. 

Poate ar mai fi nevoie de câțiva jucători, precum frații Herea de la Metaloglobus, care pot face diferența prin experiență și valoare. La Liga 2 ai nevoie de asemenea jucători, care pot să îți rezolve un meci, care au experiența a ceea ce înseamnă primele două eșaloane. Dacă aș ajunge la Rapid, eu cred că aș putea să rezolvăm, să îi aducem de la Metaloglobus în iarnă, dar deocamdată totul e la nivel de supoziții. Eu trebuie să închei în primul rând socotelile cu Astra”, a spus Andone pentru GSP.ro.

VIDEO. Fost președinte la Rapid, Ovidiu Burcă rupe tăcerea: „Au avut un atac concertat împotriva mea! Daniel Niculae m-a dezamăgit foarte tare”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Rapidiștii pun presiune pe Clotilde Armand: „Ar fi păcat să nu sprijine Rapidul” + verdict sumbru pentru baza Pro Rapid

Fostul președinte Ovidiu Burcă face lumină în conflictul de la Rapid: „Au avut un atac concertat împotriva mea! Daniel Niculae m-a dezamăgit foarte tare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
202199123719636
Manolache Gigi  •  28 Octombrie 2020, 11:15

csa clona adevărata *** este la ciobantante și la ăla care doarme in cutia de carton

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  27 Octombrie 2020, 16:34

Dacă frații Herea sunt așa de tari, de ce nu e Metaloglobus în liga 1 în locul Argeșului?

the_fixer
the_fixer  •  27 Octombrie 2020, 16:27

Incepe si Sumudica ca Reghecampf sa isi trimita secundul la echipele unde a prestat el..... cumetrie peste cumetrie.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează