FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA

Chiajna a transferat un fost rapidist + Amical cu CSA Steaua pentru formația lui Claudiu Niculescu

Chiajna a transferat un fost rapidist + Amical cu CSA Steaua pentru formația lui Claudiu Niculescu
Chiajna a transferat un fost rapidist + Amical cu CSA Steaua pentru formația lui Claudiu Niculescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 22:45 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 22:45

Mijlocașul ofensiv Bogdan Barbu (29 de ani), ex-Rapid, a semnat azi cu Concordia Chiajna. 

Barbu a jucat în 15 meciuri pentru Rapid și a marcat un gol. În plus, a oferit și 5 pase de gol. Dintre acestea, doar două au fost în acest sezon, unul în Liga 1 și unul în Cupă.

Crescut la Sportul și FC Juniorul, Bogdan Barbu a mai jucat la Poiana Câmpina, FC Voluntari, Academica Clinceni și U Cluj. A ajuns la Rapid în urmă cu un an, în ianuarie 2021. Giuleștenii i-au reziliat contractul săptămâna aceasta.

Prima achiziție a iernii la Concordia Chiajna + Programul de pregătire al „vulturilor verzi”
chiajna
Prima achiziție a iernii la Concordia Chiajna + Programul de pregătire al „vulturilor verzi”

Sokovic, primul transfer

Barbu este a doua achiziție a iernii pentru „vulturii verzi”, după atacantul Nemanja Sokovic, de la Ripensia Timișoara. „În următoarele zile, Concordia va mai realiza două-trei transferuri pentru întărirea și completarea lotului”, anunță ilfovenii pe site-ul oficial.

Elevii lui Claudiu Niculescu se pregătesc pentru un cantonament centralizat la propria bază sportivă, programat în perioada 17-26 ianuarie. Patru zile mai târziu, după încheierea cantonamentului, vor avea nou stagiu de pregătire, dar de această dată în Antalya, în perioada 30 ianuarie - 11 februarie.

Concordia încheie seria meciurilor amicale printr-un joc cu CSA Steaua București

Înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, Concordia va susține două meciuri amicale. Primul va fi în compania dâmbovițenilor de la Flacăra Moreni, pe 26 ianuarie, iar al doilea, trei zile mai târziu, împotriva celor de la CS Tunari. Ambele teste de verificare vor avea loc pe teren propriu.

După venirea din cantonamentul din Turcia, Concordia va încheia seria meciurilor amicale printr-un joc în compania lui CSA Steaua București, pe 19 februarie, în deplasare.

Tot în această săptămână, după plecările lui Vali Lazăr, Marian Anghelina și Florin Sandu, echipa din Chiajna s-a despărțit și de Ionuț Biceanu.

Citește și:

Fiul lui Bogdan Lobonț, Andrei, impresionează la Rapid: „Are calități extraordinare”

Rapid, învinsă de o echipă de liga a 3-a în primul amical al iernii! Giuleștenii au vrut să iasă de pe teren!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  14 Ianuarie 2022, 09:42

Tanase face bani cu echipa ! Restul e can can !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează