FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CSM ALEXANDRIA 1-1

GALERIE FOTO Momente inexplicabile în CSA Steaua - Alexandria » Chipirliu a fost eliminat, dar a terminat meciul în teren

Bogdan Chipriliu, eliminat în Steaua - CSM Alexandria +20   FOTO
Bogdan Chipriliu, eliminat în Steaua - CSM Alexandria

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 17:17 / Actualizat duminica, 27 august 2023 17:17

CSA Steaua București și CSM Alexandria au remizat, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numprul 4 din Liga 2. Atacantul bucureștenilor, Bogdan Chipirliu (31 de ani), a fost eliminat inițial în prelungirile meciului după un fault extrem de dur asupra lui Robert Lupoaică (18 ani), mijlocașul central al oaspeților, dar apoi a fost iertat de cartonașul roșu.

Partida din Ghencea a fost una încrâncenată. Deși a deschis scorul în minutul 22, chiar prin Bogdan Chipirliu, CSA Steaua s-a văzut egalată chiar în ultimul minut al primei reprize prin Ovidiu Horșia, fostul mijlocaș de la FCSB, Gaz Metan Mediaș și U Cluj. Iar trupa lui Daniel Oprița a scăpat in-extremis de o eliminarea lui Bogdan Chipirliu.

Interviu senzațional cu Wesley Lopes: „Am venit în România pentru bani, nu pentru curve” + „Întreabă-l pe Gigi de câte ori m-a vrut! E nebun, dar e fratele meu”
INTERVIU
Interviu senzațional cu Wesley Lopes: „Am venit în România pentru bani, nu pentru curve” + „Întreabă-l pe Gigi de câte ori m-a vrut! E nebun, dar e fratele meu”

FOTO. Bogdan Chipirliu eliminat, dar apoi iertat

Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
+16 FOTO

Chiar dacă primise deja cartonaș galben, fiind avertizat în minutul 72, golgeterul trupei din Ghencea a fost neglijent. În minutul 90+3, Daniel Vîrtej a salvat in extremis balonul de la a ieși din teren. Acesta a degataj balonul cu piciorul stâng. 

Atunci, Bogdan Chipriliu și Robert Lupoaică au sărit în aceleși timp la cap, iar stelistul l-a lovit pe Lupoaică cu cotul stâng în plină figură. Arbitrul meciului, Alina Peșu, a dat fault în atac. 

„Nu am vrut să-l lovesc”, s-a putut citi pe buzele lui Chipirliu, pe reluările date de camerele TV. Cu toate astea, Robert Lupoaică a rămas întins pe gazon, acuzând în continuare dureri. Staff-ul medical al oaspeților a fost chemat în teren, pentru a-i acorda acestuia îngrijiri. 

În timp ce Lupoaică primea îngrijiri medicale, Alina Peșu se consulta în cască cu arbitrul de rezervă, Ana Maria Terteleac, pentru a vedea dacă se impune o altă măsură disciplinară în cazul lui Chipirliu. Între timp, Lupoaică a fost scos în afara terenului, pentru ca meciul să poată fi reluat. 

Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
Foto: Captură Prima Sport
+16 FOTO

Mai apoi, Alina Pleșu s-a hotărât să se consulte și cu tușierul Gheorghiță Bălan, pentru a vedea dacă trebuie să îl elimine sau nu pe atacantul Stelei. După o scurtă dezbatere a decis să-l elimine pe Bogdan Chipirliu, al doilea cartonaș galben. Ulterior, la presiunea lui Daniel Oprița și a jucătorilor, „centralul” din Craiova a decis să-i anuleze cartonașul lui Chipirliu, avertizându-i în schimb pe Chunchukov.

La conferința de presă Daniel Oprița a recunoscut că i-a reproșat Alinei Peșu faptul că nu Chipirliu a fost cel care a faultat. 

„Doamna arbitră a fost cam neatentă. I-am spus că Chunchukov a fost cel care a faultat și nu Chipirliu, iar pentru că am ajutat-o am luat și eu galben”, a spus Daniel Oprița.

VIDEO. Imagini cu suporterii Stelei la partida cu CSM Alexandria

Citește și: 

Șoc în Liga 2 » FC Argeș poate rămâne fără antrenor! Pelici: „În momentul de față, asta e situația!”

Chindia a desființat un post obligatoriu: acuzat că dă informații presei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
atthur
atthur  •  29 August 2023, 12:29
Postat de Catalynn_4 pe 27 August 2023, 19:37

Pardon, este Gabriel Benedic Duck, schior talentat (zice el!) din Petroșani care ne va arată la iarna care e viteza maxima pe care o poate prinde la o coborâre! :-)))

***...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcbrad
marcbrad  •  27 August 2023, 20:32
Postat de Catalynn_4 pe 27 August 2023, 18:46

Unde-i Talpan!? Cred ca studiază raportul ăla al corpului de control, știi tu, ăla unde știai tu sigur ca apare o “gaura” de 20 de milioane pt care ajunge la pârnaie! Spunând asta, practic tu nu doar ca l-ai achitat dar i-ai dat si imunitate pe viața lu’ Talpan pt orice acuzație. Asa ceva!? :-)))))) Ce ponturi noi mai ai pt mine!? :-)))

nu eu am spus bah ci presa. talpan a disparut. asa o sa dispara si clona csa si vitanul tau barzesti. tic-tac.

zelosu
zelosu  •  27 August 2023, 20:31
Postat de zelosu pe 27 August 2023, 14:11

Da, Chipirliu l-a umplut pe ala de sange, dar a ramas pe teren. Chipirliu a mintit-o pe arbitra ca altcineva ar fi dat cu cotul, iar arbitra l-a crezut si i-a anulat cartonasul rosu! DESI EL E CEL CARE A LOVIT!!! INCREDIBL ASA CEVA OAMENI BUNI

Bine ca ati modificat articolul dupa comentariul meu. Sa imi dati si mie un bacsis ceva

Vezi toate comentariile (38)
Comentează