FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Bogdan Lobonț, dat afară de U Cluj! „Șepcile roșii” vor să atace promovarea cu Costel Enache

Bogdan Lobonț, 41 de ani, se desparte de U Cluj după numai șase luni de la instalare.
Bogdan Lobonț, 41 de ani, se desparte de U Cluj după numai șase luni de la instalare.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 23:24

Bogdan Lobonț, 41 de ani, se desparte de U Cluj după numai șase luni de la instalare. Tehnicianul a fost demis după ce a ratat promovarea în Liga 1 la baraj cu Hermannstadt (0-2 la Cluj, 1-0 la Sibiu).

Conform Fanatik, clujenii i-au găsit deja înlocuitor lui Lobonț. Este vorba de Costel Enache, fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu. Deși „Pisica” anunțase la finalul returului disputat azi la Sibiu că va discuta cu oficialii clubului în următoarele zile, șefii Clujului n-au mai avut răbdare. L-au anunțat deja că nu va mai continua pe banca echipei.

Lobonț a debutat la U Cluj în cariera de antrenor pe 7 decembrie 2018, la derby-ul cu Chindia Târgoviște, meci pe care l-a câștigat cu 3-1. În timpul mandatului său a suferit numai 3 înfrângeri în campionat. Suficiente însă pentru ca „șepcile roșii” să piardă contactul cu cele două formații care au promovat direct, Chindia și Academica Clinceni.

14 victoriia obținut U Cluj în cele 20 de meciuri din mandatul lui Lobonț, plus alte două egaluri și patru înfrângeri, incluzând și cele două partide de la barajul cu Hermannstadt 

Enache, demis de astra

Costel Enache, înlocuitorul lui Lobonț, a fost demis astăzi de Astra. Deși giurgiuvenii au jucat în play-off-ul Ligii 1 și în acest sezon, oficialii clubului au fost nemulțumiți de eșecul din finala Cupei României. Astra a pierdut trofeul în prelungiri cu Viitorul, scor 1-2, după ce a condus în timpul regulamentar cu 1-0. Înfrângerea a însemnat și ratarea prezenței în cupele europene.

Citește și:

EXCLUSIV Dan Alexa și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași și e gata să meargă la Astra! Costel Enache n-a fost prezent la reunirea giurgiuvenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
traian_v
traian_v  •  13 Iunie 2019, 13:28
Postat de aurelguga pe 13 Iunie 2019, 08:58

Aducerea ta ca antrenor a fost cea mai mare gresala. Ca persoana esti ok, dar ce naiba ma Lobont, nu stii ca daca vrei sa ajungi in varf trebuie sa.o.iei de jos? Enache daca vine si e lasat in 2.ani se bate va bate la titlu la ce forta finaciara o.sa.fie in spatele clubului.

Nu prea cred eu in Enache, alt mercenar. N-a facut pana acum nimic in fotbal, ba chiar i-a ingropat pe Astra in sezonul abia incheiat. Cat despre forta financiara, eu am dubii serioase ca va fi. Trebuie dati afara Constantea si Sabau, acolo e problema !! Si Irimies, si altii care distrug clubul de ani de zile.

pugliesi
pugliesi  •  13 Iunie 2019, 12:55
Postat de martipan1 pe 13 Iunie 2019, 11:17

deocamdata forta financiara sta in banii primiti de la primarie ,roagate sa nu cumva pice piticu de la primarie ca adio bani!

vezi cai ai incurcat persoanele

martipan1
martipan1  •  13 Iunie 2019, 11:17
Postat de pugliesi pe 13 Iunie 2019, 09:46

=))) pai de jos a luat-o, băi gâgă.

deocamdata forta financiara sta in banii primiti de la primarie ,roagate sa nu cumva pice piticu de la primarie ca adio bani!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează