FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Prima reacție oficială a CSA Steaua, după ce fanii „militarilor” au afișat o cruce cu numele lui Becali pe ea: „Nu e normal ce s-a întâmplat”

CSA Steaua -Csikszereda 1-0
CSA Steaua -Csikszereda 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021 17:33 / Actualizat joi, 05 august 2021 17:56

Adrian Bumbescu, legenda Stelei și actual antrenor la Centrul de copii și juniori al clubului, a vorbit despre momentul de miercuri seara, când fanii roș-albaștrii au oferit un moment macabru, afișând o cruce cu numele lui Gigi Becali.

La primul meci oficial pe noul Ghencea, fanii din Peluza Sud nu l-au uitat pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali, cel considerat responsabil pentru situația în care se află Steaua acum.

Ultrașii din Peluza Sud au dus războiul la extrem și au afișat o cruce imensă cu numele finanțatorului de la FCSB și cu doi ani: 1958, cel al nașterii, și 2021.

Despre acest incident a vorbit Adrian Bumbescu, fost jucător la Steaua: „Nu mi se pare un gest bun. Eu nu am fost la meci, nu m-am simțit bine aseară, a fost și căldura aceea. Nu face cinste celor care au făcut treaba asta, ca să spun acum, în mod oficial. Nu e normal să dorești răul cuiva. 

Nu e normal ce s-a întâmplat. Vin fel de fel de oameni, cu diferite gândiri, iar asta nu se asociază cu clubul nostru și cu politica clubului nostru”, a spus Bumbescu la ProX.

Prima reacție oficială a CSA Steaua, după ce fanii „militarilor” au afișat o cruce cu numele lui Becali pe ea: „Nu e normal ce s-a întâmplat”
Momentul când fanii Stelei au afișat o cruce cu numele lui Becali pe ea

Scandări anti-maghiare la Steaua - Csikszereda

Suporterii au aprins torțe și petarde încă din primele minute ale partidei. Crainicul arenei le-a cerut în repetate rânduri să înceteze, dar fără succes. În minutul 4, arbitrul a întrerupt meciul timp de câteva secunde, din cauza vizibilității scăzute. Odată terminat arsenalul pirotehnic, ultrașii au comis un derapaj și mai grav. 

În minutul 21, cântecele anti-maghiare au putut fi auzite clar și pe transmisiunea live. Crainicul stadionului a fost nevoie să intervină din nou, de data asta pe un nou imperativ: „Vă rugăm să încetați cu scandările xenofobe! Clubul ar putea avea de suferit”.

Citește alte știri din Liga 2:

Misterul invitațiilor din peluză, de la Steaua - Csikszereda » De la ce au pornit contrele între fani și care este realitatea

Steaua și-a sabotat propriii fani! » Motivul STUPID pentru care aseară au fost doar 3.000 de oameni în Ghencea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vasileroaita
vasileroaita  •  05 August 2021, 22:53
Postat de Patraulea Trandafir pe 05 August 2021, 20:22

Pentru Iliescu , crucea nu încăpea nici pe Național Arena ...

Si nici imensa ta prostie!

cornelconasu
cornelconasu  •  05 August 2021, 21:48

Eu nu înțeleg de ce acești...”suporteri” trebuie să stea cu picioarele pe scaune ??!!! Doar pentru că sunt...ultras ?! Nu , pentru că sunt niste huligani !!!

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  05 August 2021, 20:22
Postat de misterverde pe 05 August 2021, 20:17

Niște capete seci .. manipulați de un guru talpan .. și niște generali .. ăștia se servesc cu bani publici ... iar săgețile... se fac de ras prin tribuna ..... Singurul om din România care ar fi meritat tratamentul asta ... este Greu de Ucis .. ION ILIESCU!! Dar lumea ... au alte principii ... lor le convine un stat care le da vise... sa lăsăm csa .. ca sunt subiectiv .. haideți sa ne uitam în sector 1 ... un sector plin de gunoaie și sărăcie... primăria e prea ocupata cu rapidul ... Am o idee .. doctorii sa planteze ceapa .... arhitecții sa tundă menta ... armata sa se ducă cu Elon Musk pe Marte :)

Pentru Iliescu , crucea nu încăpea nici pe Național Arena ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close