FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - PANDURII

Călin Cojocaru o pregătește pe Pandurii Târgu Jiu pentru meciul cu Rapid

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 12:52

Călin Cojocaru a semnat la începutul acestei săptămâni un acord cu Pandurii Târgu Jiu, devenind al treilea antrenor al echipei gorjene în acest sezon, după plecarea lui Tibi Bălan. 

Cum în etapa intermediară disputată în această săptămână formaţia condusă de către Marin Condescu a stat, după retragerea bucureştenilor de la Daco-Getica, Cojocaru a ţinut să treacă în revistă lotul echipei sale într-un amical cu Gilortul Târgu Cărbuneşti.  

Divizionara secundă s-a impus cu 4-0, goluri Alex Dinu, Robert Lică, Nichifor şi un autogol al celor de la Gilortul într-un joc în care Cojocaru a folosit câte o echipă în fiecare repriză.  

Noul antrenor al Pandurilor debutează oficial sâmbătă, în Regie, în partida cu Rapid programată în cadrul etapei cu numărul 18 din acest sezon al Ligii 2.  

Călin Cojocaru a mai antrenat echipele Millenium Giarmata și Național Sebiș, în Liga 3, și ACS Poli Timișoara, în Liga 2.

FOTO: sportarad.ro // Călin Cojocaru, noul antrenor al celor de la Pandurii Târgu Jiu

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Apărarea României are viitor! Vlad Mocioacă, cel mai tânăr fundaș din Liga 2: „Aș face un cuplu bun cu Matthias De Ligt în apărare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează