FOTBAL  »  LIGA 2  »  ECHIPE

Care sunt echipele care vor juca în sezonul viitor din Liga a 2-a » Cluburile care se bat pentru un loc

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 18:31

Reprezentatul cluburilor din Liga a 2-a în Comitetul Executiv, Auraș Brașoveanu, a anunțat cluburile care vor lua parte la tragerea la sorți a țintarului din Liga a 2-a. 

"21 de echipe, plus alte trei cereri de la echipele retrogradate, au fost înregistrate după expirarea termenului limită la care se putea înscrie în Liga 2. Vineri va fi validată înscrierea şi va fi validată echipa care va ocupa locul vacant dintre cele trei care au cerut acest lucru.

Fiind un singur loc vacant, dacă nu apar cereri de retragere, va fi validată o singură echipă. Luni, la ora 12:00, are loc tragerea la sorţi. Tot atunci are loc şi o şedinţă tematică cu privire la echipele dinspre care vin semne, chiar dacă s-au înscris, că n-ar participa în competiţie, după care se face tragerea la sorţi. Se repetă istoria.

Ar fi al treilea an consecutiv când li se tot explică echipelor că ar fi mai bine să facă pasul în spate şi să coboare o categorie, decât să se înscrie, să nu participe şi să coboare pănă în ultima categorie competiţională. Dacă îşi menţin poziţia, atunci se trece la tragerea la sorţi.

FC Braşov, FC Farul, ASC Bacău, Şoimii Pâncota, ACS Berceni, Baia Mare.. cam astea sunt echipele cu probleme şi se agaţă de speranţe de zi cu zi. Sunt semne că s-ar putea rezolva la Braşov, la Bacău şi la Farul", a spus, pentru Liga2.ro, Auraș Brașoveanu, unul dintre reprezentanții cluburilor din Liga 2 în CEx.

30 iulie 
este data primei etape din Liga a 2-a 

Echipele care au dreptul de a juca în Liga a 2-a și care au depus cereri.

ACS Poli Timişoara
Dunărea Călăraşi
Dacia Unirea Brăila
SC Bacău
Farul Constanţa
FC Academica Clinceni
UTA Bătrâna Doamnă
Chindia Târgovişte
CS Mioveni
FC Braşov
FCM Baia Mare
CS Baloteşti
ACS Berceni
CSM Râmnicu Vâlcea
Şoimii Pâncota
Olimpia Satu Mare
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Juventus Bucureşti
CS Afumaţi
ASU Poli Timişoara
Luceafărul Oradea

Echipe retrogradate în Liga 3 şi care au depus cereri să continue în Liga 2:

Foresta Suceava (fosta Rapid CFR Suceava)
Unirea Tărlungeni
Metalul Reşiţa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează