FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CONCORDIA 4-2

Cătălin Hlistei, la primul meci după acuzația de dopaj: „Câinii latră, ursul trece”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 20:16 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 21:27

Extrema Cătălin Hlistei (26 de ani) a fost titular în meciul Rapid - Concordia Chiajna 4-2, din etapa a 6-a din Liga 2, chiar dacă este anchetat de Agenția Națională Antidoping după ce a fost depistat dopat în urma unui test.

Golgeterul din Liga 2 a vorbit la finalul partidei despre situația sa și spune că nu este interesat de cel care critică, afirmând că este nevinovat și că nu a greșit cu nimic.

„Eu am un singur gând, ce nu mă doboară mă face mai puternic! Nu mă gândesc la asta, nu vreau să vorbesc mai multe. Vreau să discut doar despre fotbal și pe teren. Eu am o vorbă, câinii latră, iar ursul merge!

Nu mă afectează criticile sau că lumea mă arată cu degetul! Știu ce am făcut, știu că nu sunt vinovat! Dânșii (n.r- cei de la ANAD) vor decide până la urmă”, a declarat Hlistei la TV Telekom Sport.

  • Hlistei ar fi fost depistat pozitiv cu Glucocorticoid, o clasă de hormoni steroizi. Substanța este folosită în tratarea astmului, iar apropiații jucătorului susțin că Hlistei ar fi folosit picături nazale, pentru o alergie, iar acestea ar conține substanța respectivă.
  • Surse apropiate jucătorului spun că substanța interzisă care a fost găsită în corpul jucătorului este Biorini, un glucocorticoid care este interzis doar dată se administrează oral, musculare și intravenos.
  • Hlistei a fost crescut de UTA și a mai jucat la Pandurii și Sportul Snagov. A venit la Rapid în ianuarie 2019 și în acest sezon a marcat în cinci din șase partide ale echipei antrenate de Adrian Iencsi, fiind golgeterul Ligii 2.

VIDEO Șumudică analizează șansele la promovare ale Rapidului: ”Este o luptă teribilă”

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Spectacol în primul meci al etapei #6 din Liga 2! Rapid, victorie după un meci cu 6 goluri

Răzvan Raț, președinte la Rapid? Detalii de culise despre discuțiile cu Victor Angelescu: „Sunt șanse”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  02 Octombrie 2020, 22:50

nu a fost depistat "dopat" ci este suspect de "dopaj" . Este o mare diferenta. Asa ca, atata timp cat nu este oficial "dopat" puteti sa va cautati altfel cuvintele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează