FOTBAL  »  LIGA 2  »  REPROGRAMARE

Caz fabulos în Liga a 2-a! Motivul pentru care s-a cerut reprogramarea unui meci :D

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 16:57

Unirea Tărlungeni şi Metalul Reşiţa, cele două echipe care împart ultimele poziţii în B2, se întîlnesc în runda care vine pe terenul formaţiei antrenate de Eugen Trică.

Programat iniţial pentru sîmbătă, meciul a fost mutat, la dorinţa grupării din Tărlungeni, pentru ziua de vineri. Motivul este acela că a doua zi , sîmbătă, unul dintre oamenii de bază ai Unirii, Marius Burlacu, va fi ginere!

"Burlacu va merge cu noi la Reşiţa, nu ne permitem să îl lăsăm acasă în condiţiile în care avem multe probleme de lot. A doua zi vom merge cu toţii la nuntă.

Le-am dat jucătorilor un salariu restant pentru a avea bani de petrecere", a spus Iosif Kiss, primarul din Tărlungeni şi preşedinte de onoare al echipei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dtdr
dtdr  •  21 Octombrie 2015, 19:32

Ma, voi nu puteti face diferenta intre fabuloS si normalitate ? Se casatoreste un OM, iar daca voi nu stiati va spun eu, nuntile se fac , conform obiceiurilor, la sfarsit de saptamana ! POATE AVETI VOI ALTA SOLUTIE FABULOASA !!!!!

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  21 Octombrie 2015, 18:16

La ce probleme financiare au, e bine ca (inca) nu se retrag din campionat cele doua echipe. Macar seria de vest sa ramana intacta.

zidane92
zidane92  •  21 Octombrie 2015, 18:14

morala: daca vreti bani faceti nunta in fiecare luna cate un jucator din echipa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează