FOTBAL  »  LIGA 2  »  REȘIȚA

Caz incredibil în Liga a 2-a! Un jucător a dat 10.000 de euro pentru a fi lăsat să plece de la o echipă care uitase să-l plătească

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2016 16:01

Florin Aniţoiu a scăpat de calvarul trăit în ultimele luni la Metalul Reşiţa după ce fostul internaţional de tineret a reuşit, în sfârşit, să se despartă de bănățeni.

Pentru a putea pleca de la Reşiţa, jucătorul i-a plătit lui Cătălin Rufă suma de 10.000 de euro în condiţiile în care mai avea angajament încă un an şi jumătate cu divizionara secundă.

Florin Aniţoiu a fost unul dintre iniţiatorii protestului de anul trecut al echipei reşiţene prin care jucătorii de la Metalul nu au dorit să evolueze în jocul de la Satu Mare, cu Olimpia. Atunci, fotbaliştii Metalului au ieşit pe teren cu un banner pe care era scris Fotbal 2015- sclavie după care au revenit la vestiare. 

Aniţoiu a fost deja înregimentat de FCM Baia Mare, liderul din B2 care a dus o campania furibundă de transferări în această iarnă. În schimb, la Reşiţa, Metalul va continua activitatea cu jucătorit tineri care au acceptat un salariu maxim de 1000 de lei pe lună!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dtdr
dtdr  •  27 Februarie 2016, 02:50

Gainarul, dupa ce nu i-a platit, le mai ia si bani. Asta-i imaginea in oglinda a frf , a fotbalului profesionist care-l promoveaza in Romanika.

mihai231
mihai231  •  19 Februarie 2016, 17:26

bai..asta merita la puscarie isi bate joc de orasu ala.....Haloooo.....DNA.....Arestai mizeria Rufa, el trebuie spalat.....fraier dsi jucatorul, trebuia sa depuna memoriu...acest *** treuie sa dispara de la Resita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează