FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS OTOPENI

Caz unic » Un fost jucător al Stelei vrea să înventeze meseria de antrenor-deputat: "Dacă voi fi ales, nu renunţ la fotbal"

Ion Viorel vrea să se împartă între fotbal şi politică
Ion Viorel vrea să se împartă între fotbal şi politică

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 noiembrie 2012 10:57

Ion Viorel, fost jucător al Stelei şi actualul antrenor al divizionarei secunde CS Otopeni, are planuri mari. Îşi ia în serios meseria de tehnician, dar în acelaşi timp va candida pentru un post de deputat, fiind convins că poate împăca fotbalul şi politica.

“Am mai cochetat cu politica. În 2004, am avut un mandat de consilier local la Buzău. Vreau să reintru acum în politică, s-a ivit o oportunitate pentru un loc de deputat şi dacă voi fi ales, voi fi primul antrenor-deputat, pentru că în orice condiţie, nu voi renunţa la cariera de antrenor!  Dacă în doi ani nu voi face ceva în sport, îmi voi da demisia din această funcţie!", a spus Ion Viorel la Sport Total fm.

Ion Viorel a trecut ca jucător pe la Steaua şi Rapid, iar ca antrenor a mai pregătit Gloria Buzău şi Brăila.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  02 Noiembrie 2012, 12:02

asta a jucat 7-8 ani la galati, vreo 10 la gloria buzau, 3 la steaua si unul la rapid. astia in titlu scriu de un fost juactor al stelei. nu va e ma rusine? profitati ca astia-s multi si ii prostiti sa intre pe astfel de articole de toate jena

neuercainerosu
neuercainerosu  •  02 Noiembrie 2012, 11:33

La ce partid, PP-DD? :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează