LIGA 2  ·  CORONAVIRUS

Ce le-au transmis fanii Petrolului jucătorilor înainte de play-off-ul din Liga 2: „De la înțeleptul Împărat Solomon citire”

Articol de — Sambata, 16 Mai, 20:26

Suporterii Petrolului fac parte activă din viața echipei. Uniunea Suporterilor Petroliști a emis astăzi un comunicat prin care își exprimă sprijinul pentru antrenorul Costel Enache, conducere și jucători. 

Petrolul e calificată în play-off-ul ligii secunde și are în față 5 meciuri decisive pentru promovarea în Liga 1. Fanii au dat asigurări că vor fi alături de echipă, în măsura în care este posibil pe fondul pandemiei de coronavirus.

Comunicatul emis de Uniunea Suporterilor Petroliști 

„De la înțeleptul Împărat Solomon citire: Toate își au vremea lor, și fiecare lucru de sub Ceruri își are ceasul lui. […] Aruncarea cu pietre își are vremea ei, și strângerea pietrelor își are vremea ei. Înțelept sfat, chiar dacă este greu de urmat de unii… Dragi iubitori de Petrolul, ACUM este vremea să strângem pietrele și să zidim cu ele, nu să le aruncăm unii într-alții. În mai puțin de două luni vom disputa 5 jocuri cât 5 finale, la sfârșitul cărora ne putem vedea cu toții visul cu ochii: promovarea Petrolului nostru iubit acolo unde îi este locul – în Liga 1. 

Uniunea Suporterilor Petroliști, compusă din Liga Suporterilor Constantin Tabarcea, Asociația Diaspora Galben Albastră și Nodul Petrolist, are un singur gând și îl susține cu tărie: este momentul strângerii rândurilor tuturor petroliștilor adevărați în jurul echipei, nu al răfuielilor personale. USP se dezice de scrisoarea suporterilor petroliști apărută pe Facebook și de conținutul acesteia. Mai mult, își afirmă sprijinul pentru conducere atâta timp cât aceasta va sluji interesele Petrolului. 

Totodată suntem trup și suflet alaturi de staff-ul și jucătorii clubului, care au gestionat exemplar aceste vremuri dificile și îi asigurăm de întreaga noastră susținere în vederea disputării celor 5 finale care să ne readucă în Ligia 1. Este vremea zidirii și noi suntem cu voi în spirit, dacă nu vom putea fi în tribune! Hai Petrolul!”, au scris suporterii ploieșteni.

VIDEO / De ce au fost alese doar primele 6 echipe din Liga 2?

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1