FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

Ce pregătesc dinamoviștii pentru derby-ul cu Steaua: „Cel mai mare corteo după ‘97!” + cum contraatacă rivalii

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, programat marți, de la ora 19:00, se anunță incendiar. Oaspeții speră să ocupe peste 10.000 de locuri pe arena din Ghencea.
Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, programat marți, de la ora 19:00, se anunță incendiar. Oaspeții speră să ocupe peste 10.000 de locuri pe arena din Ghencea.

Articol de - Publicat duminica, 16 aprilie 2023 20:25 / Actualizat duminica, 16 aprilie 2023 21:01

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, programat marți, de la ora 19:00, se anunță incendiar. Oaspeții speră să ocupe peste 10.000 de locuri pe arena din Ghencea.

  • CSA Steaua - Dinamo, derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off-ul ligii secunde, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Steaua - Dinamo va arăta ca un derby veritabil. Gazdele vor bate recordul de audiență pe pe arena din Ghencea, dar jandarmii trebuie să fie în alertă. 

„Câinii” au cumpărat toate biletele primite în mod oficial, cele 5.000 din peluză, și îndeamnă la achiziționarea de tichete și în sectoarele apropiate.

George Simion intervine în „războiul” FCSB - CSA Steaua »  „Nu e un SRL! Este un simbol național, un brand cu o valoare inestimabil”
PRIETENII LUI OVIDIU
George Simion intervine în „războiul” FCSB - CSA Steaua » „Nu e un SRL! Este un simbol național, un brand cu o valoare inestimabil”

Dinamo anunță „o invazie” în Ghencea

„CU TOȚII ÎN GHENCEA! Câinilor, cumpărați bilete în sectoarele apropiate peluzei nord de la tribuna a-2-a: E215 & E214 La ora 15:00 ne întâlnim cu toții la Semanatoarea / Petrache Poenaru pentru cel mai mare corteo (n.r. coloana în care se deplasează suporterii către stadion) de după incendierea peluzei din ‘97!”, au transmis cei din Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.

Biletele pentru Steaua - Dinamo vor mai fi disponibile la casele stadionului Steaua doar luni, 17 aprilie, în intervalul 08:00 - 15:00. Din acel moment vor putea fi achiziționate doar online, de pe site-ul entertix.

Steliștii contraatacă

Deranjați de faptul că Ovidiu Burcă nu o consideră pe CSA continuatoarea indubitabilă a Stelei, fanii „militarilor” au scos de la sertar un răspuns primit în 2022 de la Ionuț-Adrian Popa, președintele CS Dinamo.

Concluzia documentului este că „Toate performanțele obținute de secția de fotbal în perioada 1949-1994 se regăsesc în palmaresul Clubului Sportiv Dinamo”. CS Dinamo evoluează în acest moment în Liga 3.

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Întâlnim poate cea mai bună echipă din Liga 2” + „Steaua are acum motivație, nu mai vedem meciuri ca la Galați”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Neluț Roșu aprinde derby-ul CSA Steaua - Dinamo: „Fanii noștri vor fi mai numeroși” + „Când am plecat la drum, a fost foarte greu”

De ce se teme Daniel Oprița înainte da CSA Steaua - Dinamo: „Acolo sunt problemele noastre” » Ce spune despre rivală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  17 Aprilie 2023, 21:28
Postat de rocky3 pe 17 Aprilie 2023, 00:59

Îți dai seama ca fcsbistii vor fi cei mai înfocați susținători ai câinilor? Ar fi în stare să facă și ei un corteo doar ca sa-l înjure pe Talpan!:)))))

Alti ratati si aia.

istet10
istet10  •  17 Aprilie 2023, 15:58
Postat de 88gore88 pe 16 Aprilie 2023, 23:43

Observ ca dinamovistii nu fac diferența între FCSB sau CSA...pt ei ambele sunt Steaua și le tratează cu maxima seriozitate....:)

Uite ba echilibru :). Dupa 6-0 este firesc sa-i tratezi cu seriozitate.

istet10
istet10  •  17 Aprilie 2023, 15:55
Postat de DoarDinamoPantelimon pe 17 Aprilie 2023, 13:15

Vom lua cu asalt Ghencea lui Talpan si vom demonstra si pe teren ca suntem echipa mai buna care merita sa promoveze in SuperLiga! Forta Dinamo, sa invingem Steaua chiar la ea acasa si sa ne asiguram biletele pentru prima liga. Toti dinamovistii frumosi se intalnesc maine seara in Ghencea!

Puteti sa-i bateti, dar ce faceti cu licentierea? Oricum prin CSA este mare agitatie caci s-a aflat ca s-ar fi umblat la unii jucatori "militari".

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close