FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALUL REŞIŢA - FC BRAŞOV 1-1

Ce rușine! FC Brașov a remizat pe terenul ultimei clasate: barajul pentru L1 pare imposibil

Fără Grigorie accidentat, brașovenii au avut o prestaţie dezamăgitoare // FOTO Bogdan Bălaș
Fără Grigorie accidentat, brașovenii au avut o prestaţie dezamăgitoare // FOTO Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:00

"Stegarii" au remizat pe terenul ultimei clasate, iar barajul pentru L1 pare un vis imposibil.

FC Brașov chiar se chinuie să termine acest campionat! Fără resurse financiare şi aflaţi la un pas de faliment, braşovenii s-au prăbușit și pe plan sportiv. "Nu am avut posibilitatea să le achităm salariile şi asta s-a văzut în ultimele rezultate", spune administratorul special, Vasile Dochiţa.

După înfrângerea cu Unirea Brăila, 2-1, brașovenii s-au făcut din nou de rușine, ieri, de această dată în deplasare, la Snagov în compania ultimei clasate, Metalul Reșița, echipă deja retrogradată în L3.

Brașovenii au deschis scorul prin Răchișan (24), în premieră titular, dar după pauză s-au văzut egalați de Dina (63).

Dărâmați și fără soluții, galben-negrii au fost la un pas de o nouă înfrângere rușinoasă, ocaziile reșițenilor fiind unele monumentale. Egalul i-a îndepărtat şi mai mult de locul 3 şi de obiectivul promovării.

"Mă doare inima când văd că un club mare ca FC Braşov se îndreaptă spre colaps. Sunt lucruri care ne depăşesc. Am peste 30 de ani în fotbal, dar nu am văzut o situaţie ca aceasta"
Florentin Petre, secund FC Brașov

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  07 Mai 2017, 11:13

Cati bani mai are sa le dea steaua?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează