FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. Ce țeapă uriașă a luat Rapid: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”

Daniel Pancu l-ar fi alungat de la Rapid pe Jean Onana
Daniel Pancu l-ar fi alungat de la Rapid pe Jean Onana

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 14:16

În urmă cu un an, Jean Onana, un mijlocaș camerunez în vârstă de 19 ani, era adus în probe la Rapid București, când echipa era în Liga 3, însă rapidiștii l-au refuzat: „Râdeau de el că nu știe să stea în picioare”, a spus Florin Manea la GSP Live. În această iarnă, Lille l-a transferat pe mijlocaș din liga secundă portugheză, de la Leixoes, în schimbul a două milioane de euro. 

Până acum, Onana a evoluat un singur meci în tricoul lui Lille, fiind titular într-o înfrângere suferită în fața lui Olympique Marseille, scor 1-2. 

Florin Manea, directorul sportiv al lui Rapid București, a vorbit la GSP Live despre transferul ratat al mijlocașului camerunez, comițând și un derapaj rasist:  

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. Ce țeapă uriașă a luat Rapid: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”

„L-am avut pe Jean Onana în probe, iar noi l-am dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța, la Lille. A jucat un meci în Liga 3, chiar cu Progresul în Giulești, pe un nămol... Rădeau câțiva de el, ăsta nu știe să stea în picioare. Eu le-am zis «Băi, vedeți că e bun. Mie îmi place negrul ăla. E adus pe filiera mea». La un an de zile, joacă la Lille, în prima ligă din Franța. Mai râdea și Pancu de el, da. Acum zice «Nu, domne, mie mi-a plăcut de el». După ce a văzut că joacă la Lille... Dacă ți-a plăcut, de ce nu l-ați luat?”.

VIDEO Ce spune Florin Manea despre transferul ratat al lui Onana

Impresarul Costin Manea, fratele lui Florin Manea, i-a taxat pe cei care l-au refuzat pe tânărul Jean Onana, printr-o postare ironică pe pagina de facebook.

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri la GSP Live. Ce țeapă uriașă a luat Rapid: „Pancu l-a dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța. Râdeau de el”
  • Postarea lui Costin Manea, cu articolul din presa franceză, după debutul lui Onana la Lille. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

„Dacă nu promovăm, e 75% vina lui Pancu. Trebuia demis în iarnă!”. Florin Manea, dezvăluiri din culisele conflictului intern de la Rapid + rolul lui Lucescu în demiterea lui Pancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Aprilie 2020, 11:16
Postat de deusdat pe 14 Aprilie 2020, 15:40

Derapaj rasist? Păi cum trebuia să spună? ”Mie îmi place fotbalistul acesta de culoare cetățean al UE”? :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tipsy
tipsy  •  15 Aprilie 2020, 10:42

Stucane, un minim de demnitate nu mai ai? Faceti ORICE doar sa nu scrieti despre sport.

884798811636296
Nick Rusu  •  14 Aprilie 2020, 22:20
Postat de amicu pe 14 Aprilie 2020, 21:10

Dar unui roscat daca ii zic Roscatule, e rasism? Unui pistruiat, pistruiatule? unui blond, blondule??? Dar nah, asa a inebunit lumea si nu mai ai voie sa spui nimic, ca iti sar la gat, ca esti rasist, xenofob si mai nou, sexist. Si mai ziceam ca a disparut comunismul si ca suntem liberi sa vorbim

Daca a spus ca este negru asta nu inseamna ca e rasism

Vezi toate comentariile (39)
Comentează