FOTBAL  »  LIGA 2  »  PREMIERĂ

Premieră în meciul care deschide etapa a 10-a din Liga 2: „Mergem bine pe ambele planuri”

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 14:54 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 15:21

Echipele de eșalon secund se pregătesc de revenirea în competiție, odată cu meciurile care fac parte din programul etapei a 10-a. Deschiderea rundei este la Piatra Neamț, vineri seară, de la ora 18.00, în partida gazdelor de la Ceahlăul cu fostul lider, CSC Șelimbăr. (liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport și DigiSport).

„Ne-am pregătit corespunzător pentru acest joc într-un amical cu Oțelul Galați (n.r- 3-4). Mergem bine pe ambele planuri, administrativ și sportiv. 

Am schimbat pista de atletism de la stadion, iar la meciul de vineri seară inaugurăm o modernă tabelă de marcaj. Gazonul, impecabil, este unul dintre cele mai bune din țară”, a declarat la Metropola TV președintele nemțenilor, Cătălin Anton.

„Deocamdată ne bazăm, financiar, aproape sută la sută, doar pe aportul domnului Ioan Anton Măzărianu dar avem speranțe ce se vor alătura proiectului nostru, anul următor, și autoritățile locale”, a completat Anton. 

Ceahlăul, echipă care are drept de promovare în prima ligă, începe, de vineri seară, o serie de jocuri importante cu CSC Șelimbăr, Steaua, Gloria Buzău sau FC Argeș de care depinde soarta calificării echipei în play-off. 

Formația lui Cristi Pustai este în prezent pe locul 7, primul sub locurile de play-off. Are 14 puncte (4 victorii, două egaluri, două înfrângeri) și este la un punct de CSC Dumbrăvița și Corvinul, locurile 6 și 7. 

  • Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

Citește și:

Haos la clubul din Liga 2! Antrenorul a fost dat afară, urmează să plece și președintele: „A fost eliberat din funcție”

Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro de la Pitești » Tribunele au fost demolate, urmează să fie pusă la pământ „oficiala”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează