FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGI INFERIOARE

Cele mai importante stiri din ligile inferioare / 24 iulie 2007

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Liga a II-a - FC Bihor
Siria sau Sacele
Disponibilizat de conducerea oradeana, atacantul Marius Siminic are doua variante de transfer, o echipa din Siria si FC Sacele. "Astept sa primesc viza si voi merge sa vad despre ce e vorba. Din punct de vedere financiar, oferta din afara e tentanta, dar trebuie sa ma conving de niste lucruri pina sa semnez. Daca nu se concretizeaza, probabil voi opta pentru Sacele, care mi-a oferit un contract mult mai bun decit am avut la FC Bihor", a spus Siminic. Trecuti si ei pe lista de transferari, Seroni si Sighiartau se pregatesc cu FCM Resita. (Horia Buz - Oradea)

Indecis
Antrenorul Gheorghe Silaghi a evitat sa dea un verdict in privinta legitimarii lui Dorin Tuturas. Testat in amicalul cu Baktaloranthaza, mijlocasul in virsta de 25 de ani va mai fi testat. "Mai asteptam sa vedem cum se va comporta si in meciurile urmatoare", a spus Silaghi. Tuturas este liber de contract si a mai jucat la Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, Unirea Dej si Vilcea.  (Horia Buz - Oradea)

Liga a II-a - ISCT
S-a renuntat la Stankovici
Venit in probe la ISCT, mijlocasul sirb, Ivan Stankovici (23 de ani), nu l-a impresionat pe antrenorul Alpar Meszaros in cantonamentul de la Borsec. "Am renuntat la el pentru ca a spus antrenorul ca nu este de noi", a precizat presedintele "sirmarilor", Mihai Bordea. Inainte sa sustina probe la Cimpia Turzii, jucatorul s-a antrenat cu FC National. (Marius Tuhut)

Liga a II-a - Gaz Metan
Inca in teste
In turneul din Austria, Gaz Metan Medias testeaza un jucator brazilian,Grilo Santos, ce evolueaza pe postul de fundas dreapta. Mediesenii ar fi vrut sa mai aduca un mijlocas, dar acesta a cerut un contract prea mare. "Despre Grillo nu pot spune mare lucru pentru moment. Se va intoarce cu echipa in tara si-l mai tinem un pic. Daca se incadreaza in standardele noastre o sa-l luam", a spus presedintele clubului Corin Cindrea.

Meciuri amicale
Gaz Metan Medias (II) - FC Loben (liga a II-a, Austria) 3-2 (0-2)
Au marcat: Paina (51), Boaru (80), (88).
Gaz Metan: stetca - Lazar, somfalean (46, Balau), Pirvulescu (46, Buzean) - Savin(46, Craciun), Sabou, Hoban (85, Vancea), Curtean, Cairo (46, Eric) - Prodan(46, Paina), Boaru. (Cristi Florea)

Debrecen (rezerve) - FC Bihor (II) 1-0
A marcat: Kerekes ('22)
FC Bihor: Bonta - Opriceana, Musca, Gongolea, Cosma - Mihu, Sandulescu - Florea, C. Bucur, Balla - Lukacs. Antrenor: Gheorghe Silaghi. Au mai jucat: Curiman, Lorincz, Ambrus, Andor, R. Radu, A. Achim, S. Achim, Totoroata, Szeles, Pocean, Ardelean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează