FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGI INFERIOARE

Cele mai importante stiri din ligile inferioare / 31 iulie 2007

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Liga a II-a - FC Bihor
Cere un virf
La finalul stagiului de la Debrecen, antrenorul Gheorghe Silaghi a declarat ca va renunta la doi jucatori. Tehnicianul a incercat sa schimbe sistemul de joc, utilizind modului 1-4-3-1, dar a revenit la 4-4-2. Silaghi a solicitat conducerii achizitionarea unui virf de careu: "Timpul prea scurt nu ne-a permis o schimbare radicala a sistemului. Raminem la 1-4-4-2, dar mai avem nevoie de cel putin un atacant de careu, peste ce avem acum in lot". (Teodor Biris - Oradea)

Liga a II-a - FCM Resita
Bani de mincare
Liderul galeriei "Guardia Rosso Nera", Marcel Gusca, a sponsorizat echipa cu 700 de lei. Suma a fost folosita pentru aprovizionarea magaziei clubului cu apa, ceapa, cartofi sau oua. seful galeriei a dorit sa imprumute clubul cu 120 de milioane de lei vechi, dar conducerea gruparii resitene a refuzat sa-i ofere o garantie pentru returnarea sumei. Gusca a daruit si anul trecut 30 de kilograme de cartofi pentru masa fotbalistilor. (Dan Bereanu - Resita)

Sprijin francez?
Presedintele Dan Izvernari negociaza cu un grup de oameni de afaceri francezi o asociere pentru a sustine echipa. Izvernari pretinde ca impreuna cu firmele din Hexagon ar investi 400.000 de euro in club. Asocierea depinde de Consiliul Judetean, care ar trebui sa le acorde facilitati francezilor. Altfel, Leo Doana nu se mai prezinta la antrenamente si si-a depus memoriu pentru a-si primi restantele financiare. (Dan Bereanu - Resita)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
25 la Cimpeni
Lotul Unirii a plecat ieri in cantonament la Cimpeni (jud. Alba), antrenorul George Ciorceri convocind 25 de jucatori. S-a  renuntat la Ciorega si Hadareanu, iar atacantul Ionut Bratima va evolua din sezonul urmator la CSM Sebes. Selagea si G. Grozavu sint convocati la loturile nationale de juniori.
     
MECI AMICAL
FC Bihor (II) – Al Shamar (Qatar, I) 1-1 (0-0)
A marcat pentru FC Bihor: Lukacs (55)
FC Bihor: Bonta - A. Achim, Musca, Gongolea, Lorincz - Opriceana, Mihu, Predica, Balla - Alanzinho, R. Radu. Antrenor: Gheorghe Silaghi. Au mai jucat: Curiman, Lukacs, Andor, S. Achim, Totoroata, E. Miculescu, Ambrus, V. Florea, Pocian, Szeles si Gilberto. (Teodor Biris)

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează