FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGI INFERIOARE

Cele mai importante stiri din ligile inferioare

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Liga a II-a - FC Bihor

Inca doi
Dupa ce s-a inteles cu mijlocasul Laurentiu Opriceana (Unirea Alba Iulia) si cu fundasul central Daniel Ambrus (Corvinul), conducerea bihoreana a batut palma si cu Gloria Bistrita pentru virful Catalin Bucur si mijlocasul Voicu Florea, ambii in virsta de 22 ani. Ambii vor parafa contracte pe trei ani si jumatate. Urmeaza sa semneze pe aceeasi perioada si mijlocasul defensiv Lucian Mihu (22 ani), venit din postura de jucator liber. ( Horia Buz - Oradea)

Nu s-au inteles
Impresarul brazilianului Roberto Ayza (26 ani), Traian Gherghisan, nu a ajuns inca la un acord cu conducerea clubului bihorean. "Am avut doua runde de negocieri, fara a ajunge, insa, la o intelegere. Ni s-a spus ca jucatorul nu e liber de contract, asa cum am crezut initial, ci apartine unui club din Brazilia, care l-a imprumutat, in iarna, pe sase luni, in Romania. Vrem sa-l transferam definitiv, mai ales ca si fotbalistul vrea sa ramina la Oradea", a spus Alexandru Toth, presedintele gruparii FC Bihor. Altfel, portughezul Gisvi Antunes (25 ani) va mai fi testat si in amicalul de miine, cu Poli Timisoara. (Horia Buz - Oradea)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Voiculet la FC Arges
Atacantul Adrian Voiculet a semnat un contract pe 5 ani cu FC Arges. "Ceva nu este in regula. De cind a plecat in vacanta, nu a dat nici macar un telefon. Noi stim ca mai are un an de contract cu Unirea si nu intelegem cum a putut semna cu alta echipa fara sa-si primeasca actele de la noi", a spus presedintele Marian Sarmes. (Dan Henegar - Alba Iulia)


MECIURI AMICALE

DUMINICa
Liberty Salonta (II) - Poli II Timisoara (II) 2-1
Au marcat: Mindru (38), Caciora (50) / Visan (71)
Liberty: Amamoo - Lazar, Nistor, Ibric, S. Tegzes - Chis, L. Rus, Mindru, Iambor - Ianc, C. Bud. Antrenor: Lorenzo Rubinacci. Au mai jucat: Gabor, Caciora, S. Oltean, Solomon, Coca, Bajner, Dobrescu, Korudjev,Teodorescu. 
Poli II: Baba - Gavriluta, Mera, Teusan, Siminic - Buda, Daminuta, Aldana, Matei - Dochita, Popa. Au mai jucat: Rus, Rada, Popovici, Ganea, Catalin Ion, Galan, Visan. Antrenor: Iosif Rotariu (Adrian Bucur, Horia Buz)

SIMBaTa
Corvinul (II) - Inter Blaj (III) 6-0
Au marcat: Ungureanu (17, 22, 41), Paduraru (pen. 35), A. Suciu (36, 90)

Unirea Alba Iulia (II) - Marmosim Simeria (III) 1-1
Au marcat: D. Grozav (80) / D. Dascalescu (5)

FC Baia Mare (III) - Marmatia Sighetu Marmatiei (III) 3-2
Au marcat: Colar, Iatu, Szentlaszloi / Culac (pen.), Malina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează